Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Beyler 2 adam veriyorum bunu göz önünde bulundurun.

T-Mac Atlanta'ya gitti. Jamal'ın eksikliğini kapatacak adam, epey süre alır. Bunları da hesaba katın.

Ama yine de görüşlere saygı duyarız. Eğer çoğunluk bu takasa karşıysa iptal edebiliriz sorun yok.

Tamam da Onur'un 13 oyuncusu var Murat. Pek bir artısı yok ki ona, adam benchte duracak herkesin maçı olduğunda ortak yine sahaya aynı sayıda eleman çıkacak. Sadece ekstra maç günlerinde falan fark yaratır bu ki 66 maçlık hızlı programda pek etki etmez 13. adam lige.

Ben veto falan etmiyorum ama çok mantıksız, sonuçta iki takım takası istiyorsa bu takas bitmiştir. Veto falan çok manasız.

Ben istedim vermedi...:D

üç oyuncu verdim vermedi griffini bana...:D

murat sende az çakal değilsin ha...

kaktırıyon t-mac'i...:D

beyler Hayri ile anlaştık gibi bişey...

Onay var mı...?

Kevin Love=Drew Gooden...

Onay bekliyorum Takas için...

Tamam da Onur'un 13 oyuncusu var Murat. Pek bir artısı yok ki ona, adam benchte duracak herkesin maçı olduğunda ortak yine sahaya aynı sayıda eleman çıkacak. Sadece ekstra maç günlerinde falan fark yaratır bu ki 66 maçlık hızlı programda pek etki etmez 13. adam lige.

Ben veto falan etmiyorum ama çok mantıksız, sonuçta iki takım takası istiyorsa bu takas bitmiştir. Veto falan çok manasız.

Ama adamın kadrosunda boş oyuncular da var. Thompson'ı yollayacak yerine T-Mac'i koyacak mesela.

Mike Bibby'le,Spencer Hawes'in taliplisi var mı?

Biz takası iptal falan edemeyiz. Öyle şey olmaz, Murat'ın kendi yararına yapacağı bütün takaslar iptal edilsin o zaman adam drafttan güzel bir kadroyla çıktı diye. Saçmalamayın beyler.

Onur bu takası istiyorsa bu takas olsun bitsin. Ama Onur'un farkedemediği 13. adamın ekstra maç günleri dışında bir işine yaramayacağı. Yani superstarlara karşılık 3 oyuncu verip 2 oyuncu almanın falan bir mantığı yok superstarı veren takım için. Yapılan takasların aynı sayıda oyuncu verilip alınarak yapılması lazım veren takımın zarar etmemesi için.

Ok beyler ilk takası iptal ettik. Tepkilere saygılıyız böyle olmalı zaten ama bu gidişle hiç bir takas onaylanmaz kolay kolay :o

Şöyle birşey yapalım o zaman. Bosh + Haslem'i veriyorum son teklif olarak. Şampiyon Miami'nin pota altını çaylak Griffin'e karşılık veriyorum :o

Tamam iptal edelim beyler.Benimde içime tam sinmedi

olm kimse takas yapamaz böyle...

bence kimse karışmasın...

la sternlük yapmayın şimdi...

bırakın kim kimi istiyorsa alsın...

ne yani ben şimdi hayriden kevin love'u drew gooden'a karşılık alamayacakmıyım siz istemiyonuz diye...

bugün bana yarın size beyler...

Arada çok büyük fark yoksa karışmamak lazım. Daha önce de örnek verdim. Lebron'a karşı Fisher'ı alırsan buna tabi karşı çıkılır ama Griffin'e karşı Bosh+T-Mac o kadar abartılıcak bir durum değil bence.

Geri
Üst Alt