Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

lebron'a karşı Aldridge ve Deng'i veririm ama lebron'un yanında bir adam da isterim

ergun bey lebrona karsilik dalembert ekseninde bulusalim

Ergün Teklifim...

Jason Terry +İgoudala+Tim Duncan+Ersan İlyasova=Lebron ve bir Pg...?

dwight howard'i var ergun bey. ersan ilyasova falan demis. bence terry+iguodala+duncan+howard takasinda bulusabilirsiniz. tabii pg falan vermeyin kendi bulsun. sevgiler

O zaman bana kıytırıkta olsa bir Pg eklersen Ersanı da veririm...

benim kadroya bakarsan kıytırık pg yok zaten ersan milwauke de kıyrıtık oyuncu kategorosinde, süresi kısıtlı ama bu takım yapısından kaynaklanıyor. Yani sana kıyrıtık bir oyuncu vericek olsam ersanı istemezdim :)

benim teklif güzel yanlız bir süperstar ve normal bir oyuncuya karşı iki tane star

lebron'a karşı Aldridge ve Deng'i veririm ama lebron'un yanında bir adam da isterim

bence ergun bey bu takasta zararli cikar. yani aldrigde ve deng kim ki lebron arti bir adam eder

oyle degil mi nbaseverler. olsa olsa aldridge+deng+bir adam olur lebron icin

Şu teklifleri görünce benim teklifimin ne kadar çılgın olduğu ortaya çıktı.

Bu gece Lebron konusunda olumlu gelişmeler bekliyorum.

bence ergun bey bu takasta zararli cikar. yani aldrigde ve deng kim ki lebron arti bir adam eder

oyle degil mi nbaseverler. olsa olsa aldridge+deng+bir adam olur lebron icin

Yapma hayri bey iki tane çok sağlam puan kazandıracak adam veriyorum onun yanında sadece bir tane sağlam puan kazandıracak adam almak olmaz

Salihin teklifi > Murat'ın teklifi.

Çok net.

Yapma hayri bey iki tane çok sağlam puan kazandıracak adam veriyorum onun yanında sadece bir tane sağlam puan kazandıracak adam almak olmaz

ergun bey umarim salih kardesimizin aldridge ve dengi cok saglam puan kazandiracak, lebronu da sadece saglam puan kazandiracak adam olarak niteleyerek sizi bir nevi SOGUSLEME girisimi gozlerinizden kacmamistir.

Geri
Üst Alt