İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
Teklifi yolladım Ergün...
Teklifi yolladım Ergün...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alemdar abi ile takasa girilmez açık ve net![]()
Oha lan salih...
Dört oyuncu verdim ki İgoudala ve Jason Terry Tim Duncan dahil la...
Lebron'a karşılık yolladım cidden...
Dördünü toplasan bir adam etmez
alemdar abi dakika basi hadi ergun diyince ergun beyin panik yaparak abuk topculara karsi lebronu verecegini saniyor galiba![]()

yapma hayri...
Jason Terry dün naptı gördük...
Ayrıca İgoudala'da reistir yani...
bide Tim'i veriyoruz Uzun için...
Daha ne yapcaz...?
Bizim arkadaşlarla başka lige de başladık adamlar Kaan Kural'ı çağırmışlar geldi bizim lige,şimdi draft yapıyoruz.![]()
Bizim arkadaşlarla başka lige de başladık adamlar Kaan Kural'ı çağırmışlar geldi bizim lige,şimdi draft yapıyoruz.![]()
allah rizasi icin ilk mesajdaki resim linkini lige koysana bi elemanlar soylesin kimin kadrosu iyi kimin degil kaan kurali bildiklerine gore basketbol bilgilerini icsellestirmis, entellektuel kapasiteleriyle harmanlamis adamlar heralde bilirler
Ergun sana bir takas teklifi yolladim, bak hele bir yahoo'dan![]()
yalnız bizim sistemde puanlama sistemi farklı, o yüzden kaan kurala sorulacaksa puanlama sistemi gösterilmeli kesinlikle.
yalnız bizim sistemde puanlama sistemi farklı, o yüzden kaan kurala sorulacaksa puanlama sistemi gösterilmeli kesinlikle.
Ergun sana bir takas teklifi yolladim, bak hele bir yahoo'dan![]()
hakkı lebron yanında oyuncu istediğin teklifleri kabul edersem biterim ben o yüzden lebron yanında oyuncu vermeyi düşünmüyorum beyler.