Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Bi de fail olarak aldığım J.R Smith'i bırakıp Troy Murphy'i ekledim.28'inde Iman Shumpert'la beraber gelecek,o da sakatlandı ama umutluyum tutacam onu.Süre alıyor baya

Adam bu sene CP3 ve Griffin ile patlama yapacak demedi demeyin.

Şikeball'ın her türlü takasanı bu hafta reject ederim hahahaha

Trade Reject Time: 2 diyor.. maile de 2 gun diyor...

Mesela benim hamilton - bass takasina gelen cevap

cb alemdar-sikeball takasi icin gelen mail

Tamam işte 2 gün içinde reddedilmezse takas gerçekleşiyor. CB Alemdar-Sikeball takasını bu akşamdan reddedersek adamlar kendi takaslarını gerçekleştirebilirler kafa kafaya.

Clippersdaki butler'in ribaunt performansi nasil sizce? sezonun tamaminda iyi bir ribaunt istatistigi yapar mi? diger kayit oldugum ligde free agenttan almayi dusunuyorum

CB alemdar ve sikeball takasi iptal edilmis.. vetoed diyor.. simdi tekrar yapin kafa kafaya

Cogunluk iptal etti diye mi yoksa 1 kisinin veto etmesi engelliyoru mu? Cogunluk olmali bence

Bizim lig keşke head to head olsaydı o daha zevkli sanırsam

Bizim lig keşke head to head olsaydı o daha zevkli sanırsam

Rotiserrie ile Head-to-Head çok iyi. Head-to-head pointsde bizim ligdeki gibi puanlamaya bağlı takım oluşturmaya bakıyor. Bizim ligi kısalar domine edecek kısaca 3'lükçü, asistçi ve top çalan kısalar.

Dün Manu, Alridge'den 11 dakika az süre almasına rağmen 150 puan almış Alridge 159 almışken mesela ki Alridge 25 sayı atmış, normalde çok daha iyi performans göstermiş. Üçlük ve top çalmalar çok puan kazandırıyor.

Wall: 13 sayi 8 rebound 5 assist 2 top çalma. Bekledigimin altinda bir performans. Irving'de 6 sayi 7 assist yapmis. Monroe'da beklentilerin altinda. Zach'ide allah bildigi gibi yapsin.

BUNA RAGMEN LIGIN FAVORISINE KARSI 120 SAYI FARK ATMIS DURUMDAYIZ.

Degistiremiyormu Murat h2h sistemini simdi?

Aynen ben J-Rich'i falan sırf bu sistemde çok değerliler diye aldım, bu saatten sonra değiştirilmez :D

Wall: 13 sayi 8 rebound 5 assist 2 top çalma. Bekledigimin altinda bir performans. Irving'de 6 sayi 7 assist yapmis. Monroe'da beklentilerin altinda. Zach'ide allah bildigi gibi yapsin.

BUNA RAGMEN LIGIN FAVORISINE KARSI 120 SAYI FARK ATMIS DURUMDAYIZ.

Adamın çünkü 5-6 adamının maçı varmış olm bugün, fazla umutlanma :D

Ulan Salih Jerebko'yu ben de istiyordum..Waiver sıram da 15 yandım bittim..

Geri
Üst Alt