Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Şşşşşş sulanma adamıma.

3 tane yeni oyuncu gelecek takımıma yarın onlardan daha iyi puan toplarım muhtemelen şu anda elimde bulunanlara göre

Dün almıştım Jerebko'yu listeye ama sana kaptırdık anlaşılan.Diğer adamlardan ortak olan yoktur umarım.Ben de 4 isim alacaktım ama Jerebko sonrası 3'e düştü.

Ben de başka bir lige daha katıldım orası head to head yüzdeler falan da önemli 2 buçuk saat sonra da draft var

İlk gün 880-806 galibim Ordu Celtics'e karşı.:)

Yaşlanmış,bitmiş Nash ilk gün 14 sayı 12 asist ile Nowitzki'den fazla puan toplamış hiç fena değil.:)

Olay orda bitiyor zaten. İlk sıradan aldığım adam 94 puan getirirse galibiyet imkansız. 150+ sayı getirmesi lazım en azından. Bir de Noah+Boozer 13 sayı bu da çok az. Ayrıca Austin Daye hıyarına hiç girmiyorum bile :ays: Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız :D

Olay orda bitiyor zaten. İlk sıradan aldığım adam 94 puan getirirse galibiyet imkansız. 150+ sayı getirmesi lazım en azından. Bir de Noah+Boozer 13 sayı bu da çok az. Ayrıca Austin Daye hıyarına hiç girmiyorum bile :ays: Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız :D

Curry tekrar sakatlanmış bileğinden Sercan, şaka yapmıyorum. Yol yakınken gönder bana Curry'i :D

Pierce,Nash ve bir oyuncuya daha düşünebilirim ama bu geceki Lebron takasına odaklandım şimdi

Onur sen nasil leykirslisin yha? Griffin gibi bir hain clippers'li oynatiyon takimda; Randolph+McRoberts+Irving

Kafasini al lan utanmaz herif 3 adam vermis daha ne istiyon

Bugun takimimdaki 3 adamin maci var.. 2 si fazla bir sey getirmez.. rondonun puaniyla yetinecegiz bugun:( Rakibin 5 oyuncusu oynayacak..

Geri
Üst Alt