Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Hayri Love için ne istiyorsun. Senden sevigimi parayla satın alamazsın cevabı bekliyorum ama yinede sorayım dedim

Emre Can Deron takası düşünüyor musun :o

yok kardeşim :oşimdilik şutu falan kötü ama takımın dinamosu . her top adamın etrafından dönüyor . şu sıralar fazla top kaybediyor ama zamanla aşıcak onuda . fazlasıyla puan potansiyeli olan bir oyuncu . şu netse eli yüzü düzgün bir adam gelse .. kris humpries kimde ise son 3 günde hayli mutlu olmuştur bu arada .

Damion James'le Mbah a Moute(İşe bak adam sakatlanmış) yarın kadromuza katılıyor.Bu arada takaslar kadrolarda gözükmüyor daha.Çok uzun sürüyor bu takas işleri.

Adamı aldığında da sakattı :D Uzun süreli bir şey değil ama 1 haftaya falan geri döner sanırsam.

Gay+Deron=Bogut+Granger+Gallinari

hoho olmadı :) gay deronun aldıgı puanlar zaten yeter . skorerlerim onlar benim . takas edebilcegim adamlar mayo , kaman , mo williams , ron artest . bunlardan bir paket yapabilirm . gayet saglam potansiyelli oyuncular . bloack ribound sayı katkısı alırsın bu adamlardan . grangeri çok istiyorum :( ben gordonuda koyabilirm bak senin için .

Beyler takas etmek istediklerinizi şu trading blocka koyun da ona göre teklifler yapılsın

Benim Griffin kaç gündür orda ama hala doyurucu teklif almadım

free agentlari alma olayi nasil oluyo papolar

Granger için beni ancak Gay ikna edebilir :)

ekirüsü mayo var ?? oglum gordonu veriyorum sana ben bak adam zaten 5 te başlıyor minimum 12 sayısı var sana 4 te asisti . gay aşar fazlasyla . ron artestte diyorum bak?

sana gordon(artest)/kaman/mayo = bogut / granger ?

alemdar abi takımda revizyon istiyor sanırsam .

Tim Duncan

Tyrus Thomas

Matt Barnes

Ersan Ilyasova

Drew Gooden

free agentlari alma olayi nasil oluyo papolar

sen takaslarımı iplemedin ama sana bir kardeşlik yapıyım .

playerse gel . altta statuste free agenta ayarla. oyuncu ismi yanında artı işareti var yeşil ona basrsan kadrona katarsın yarın için

ekirüsü mayo var ?? oglum gordonu veriyorum sana ben bak adam zaten 5 te başlıyor minimum 12 sayısı var sana 4 te asisti . gay aşar fazlasyla . ron artestte diyorum bak?

sana gordon(artest)/kaman/mayo = bogut / granger ?

Sadece Gay. Verdiğin adamlara granger'ı tek başıma vermem.

Free agenttan Dunleavy,James Jones ve Matt Boner'ı aldım.Açık ara free agent piyasasını en iyiben değerlendirdim.Üçüde 30 dakika üstü oynuyor

Geri
Üst Alt