Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

yok agalar onu biliyom da free agentlari aldin mi aliyon dimi, baskasi falan ustune teklif yapamiyo

yok agalar onu biliyom da free agentlari aldin mi aliyon dimi, baskasi falan ustune teklif yapamiyo

FA hemen aliyorsun.. 1 gun sonra kadronda

O bekleme waiver oldugunda.. biri kendi adamini drop ederse 1 gun waiverde kaliyor.. onda waiver sirasi iyi olan once aliyor.. FA da oyle sira vs. yok..

Garnett ve Griffin için resmi girişimlerde bulundum.

FA hemen aliyorsun.. 1 gun sonra kadronda

O bekleme waiver oldugunda.. biri kendi adamini drop ederse 1 gun waiverde kaliyor.. onda waiver sirasi iyi olan once aliyor.. FA da oyle sira vs. yok..

simdi bu teague ve perkins'i alacak miyim onu bilem

Boston Celtics'ten gelen Udonis Haslem-Garnett takası reddedilmiştir.

simdi bu teague ve perkins'i alacak miyim onu bilem

Onlar waiverda.. senden waiver siralamasi onde olan biri isterse o alir..ayni draftta oldugu gibi 1. secme hakki onun oluyor yani.. waiver siralamani ise soyle ogrenirsin league orda puan durumunun yaninda waiver siralaman var..sen 4. mussun.. ilk 3 tekiler bunlari secmezse alirsin..

zaten oyuncunun yaninda owener kisminda W dec 31 yaziyor.. ordan anlarsin o oyuncunun waiverda oldugunu

Onlar waiverda.. senden waiver siralamasi onde olan biri isterse o alir..ayni draftta oldugu gibi 1. secme hakki onun oluyor yani.. waiver siralamani ise soyle ogrenirsin league orda puan durumunun yaninda waiver siralaman var..sen 4. mussun.. ilk 3 tekiler bunlari secmezse alirsin..

zaten oyuncunun yaninda owener kisminda W dec 31 yaziyor.. ordan anlarsin o oyuncunun waiverda oldugunu

eyv kardes benim gibi bir nba gafiline anlatmayi basardin bunu

bu mesajim da benden usttekilere ALMAYIN ADAMLARI KARDESIM. thanks

Gelen teklif Bosh ve R.Lewis. Beklemeye aldım.Çok sıcak değilim

Gelen teklif Bosh ve R.Lewis. Beklemeye aldım.Çok sıcak değilim

Lewis'in yerine Landry, Crawford, Fields, Haslem veya T-Mac'den birini koyabiliriz. Crawford veya Haslem senin için karlı olabilir mesela.

Bu arada Bosh'un dünkü istatistikleri 18 s 11 r 1 a

Arda Deniz kardeşim ne sıkı pazarlıkçıymışsın beaa :D

Son teklifim bence güzeldi başka vereceğim adamlar olsa vereceğim de yok yani :D

Free agenttan Dunleavy,James Jones ve Matt Boner'ı aldım.Açık ara free agent piyasasını en iyiben değerlendirdim.Üçüde 30 dakika üstü oynuyor

james jones maç başı en fazla 15 dakika oynar , dunleavy ise delfino geri dönünce 20 dakikayı göremez, matt bonner ise 20-25 aralığında oynar genelde :)

Geri
Üst Alt