Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

oha bu kadar oyuncu değişilir mi lan :) murat hickson u alsa şimdi waiverdan takas 5 er oyuncu değişimi durumuna geliyor, bu durumda bence kesinlikle murat avantajlı duruma geçer, hickson olmasa bile ona yakın birileri bulunur.

Takas yapildiginda waiver siralamasinda degisklik olmuyor de mi?

Bu waiver'da oyuncu alanlar sıranın en sonuna geçiyor galiba. Dün 12ydim bugün 6 olmuşum. Böyle bir döngü var.

oha bu kadar oyuncu değişilir mi lan :) murat hickson u alsa şimdi waiverdan takas 5 er oyuncu değişimi durumuna geliyor, bu durumda bence kesinlikle murat avantajlı duruma geçer, hickson olmasa bile ona yakın birileri bulunur.

Murat'tan önce biri Hickson'ı claimler sanırım. Hayri Perkins'i istiyordu, şimdi onun yerine Hickson'a yönelebilir.

Bence FA'dan alınacak uzun pek farketmez, her türlü Murat karlı çıktı ama Onur da kendi açısından yapabileceği en iyi takası yaptı. Win-win durumu yani. Murat'ın zaten bir tane boşluk vardı kadrosunda ama, şimdi doldurması gereken iki boşluk olacak takas sonuçlandığında. Bakalım :) Hayırlı olsun iki tarafa da, her takasın olumlu-olumsuz noktaları olacak, risk sonuçta. Takaslar, takasları getirir inşallah :D

kamandan beklentilerin nedir abi ??

bana çok isteksiz göründü . kaan kural gene takas edilir falan diyordu

Okafor'un yedeği. Maç başı 25-30 rahat görür ortalama. Kesinlikle droplama, büyük hata olur. Takas değeri de var.

Hickson'ı düşünmüyorum hiç. Kings'te istatistikleri düşer onun. Knight'tan da emin değilim.

Bakalım yarın iyice bir didiklerim FA'yı.

Hakkı hiç online olmadı bugün, Melo falan yedekte. Yazık oldu çocuğa tam da çekişmeli götürüyordu.

Evet Wall ve Melo yedek. Bunları aynı gün güncellemek zorunda değiliz haftalık ayarlayabiliyoruz. Keşke öyle yapsaydı.

dj augustine oj mayo ? yada mo williams

DJ Augustin yardırıyor, söylemiştim :D

Wade ilk çeyrek 2 sayı -_-

Takımı niye tam ayarlamadın Hakkı?

Wade leş oynuyor :(

Bugun internete girmedim pek. Yenice Anthony'i soktum ama John Wall ve Monroe kadro disi:(:(

Günden güne ayarlamana gerek yok. İki üç gün sonrasının kadrosunu da bugünden ayarlayabiliyorsun. Hatta bir hafta sonrasının bile.

İkinci yarı düzelir. :(

:D Johnson yardırıyor 3/4 üçlük. Horford da yardırıyor 5 rebound, 2 asist, 1 blok ama yarısı kadar bile puan alamamış. Ligde cidden üçlükçüler ve sayı atabilenler çok puan getiriyor maalesef :D

DJ Augustion tek başına götürüyor maçı yalnız, Onur çok pişman olabilir yaptığı takasa. Murat karlı çıktı demiştim ben :asd:

ulan wall pass atsa young atıcak sayı . manyak herif . adamın 5 sayısı var hiç kaçırmadı .

magettede cnbt gününde sanırsam .

Geri
Üst Alt