- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
Umut'un Wade ve benim Conley sakatlandı ikisi de bu maç bir daha oynamayabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manu bu sene takımı sırtlamaya yemin etmiş. Daha da takas makas etmem Manu'yu![]()
Wade döndü senin benim Conley yalan oldu farkı açıyorsun
![]()
Boris Diaw'ı alana piyango vurmuş. Adam her maç triple double civarı istatistik yapıyor.
Bu maçta da şu ana kadar 16 s 16 r 7 a

Umut Butler'ı sonradan ekledik ya o yüzden Butler'ı öne çıkardım. Yoksa Marc da önemli tabi. Onur'un takımında uzun bolluğu olmuş olabilir ama sonuçta bu adamların hepsinin takas değeri var. Başka takımlarla bu uzunları rahatlıkla takaslayabilir.
Kadromda 2 kişilik boşluk oluşacak(Knight'ı postalarsam eğer). Daha önce de S. Blake'i yollamıştım. O yüzden 3 sağlam adam lazım bana FA'dan![]()
Bugün şanssız günümüzdeydik. Conley daha maçın 24. saniyesi sakatlandı ve çıkmak durumunda kaldı. Atlanta desen farkı hemen açtı o yüzden de Joe Johnson'a fazla iş düşmedi vs...
Harbi bizim matchupa birşey olmuş dün.
Wade sakatlanmış çıkmış (adam 10 sayıyla bitirdi maçı -.-) Frye desen keza öyle ilk periyotta 8 rebound aldı herif, ikinci yarı hiç oynamamış. Benden Horford senden Johnson süre bile alamamış. Sende Conley maçın başında sakatlanmış.
Leş bir gece geçirmişiz, Wade'in olduğu gün bu kadar az puan almam kötü. Manu first rounder gibi puan getiriyor her gün, Allah nazardan saklasın tütütü![]()