Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Umut'un Wade ve benim Conley sakatlandı ikisi de bu maç bir daha oynamayabilir.

Manu bu sene takımı sırtlamaya yemin etmiş. Daha da takas makas etmem Manu'yu :D

Paul da leş bugün :(

Wade şoke edici derecede kötü oynuyor. Smaç kaçırdı.

magette sayı atmamaya yeminli resmen . de lebron inanılmaz çıkardı

Boris Diaw'ı alana piyango vurmuş. Adam her maç triple double civarı istatistik yapıyor.

Bu maçta da şu ana kadar 16 s 16 r 7 a

İyi yakalamış Boris'i. Wade gene sçtı son anda. Hem hucümda rezil oynadı hem de savunmasıyla Herderson'ı yıldız yaptı.

WAdeeeeeeeeeeeee. Game winnera +10-20 puan yok mu :D

Frye daha ilk periyottan 8 rebound yapmış bu arada oha :asd:

Umut Butler'ı sonradan ekledik ya o yüzden Butler'ı öne çıkardım. Yoksa Marc da önemli tabi. Onur'un takımında uzun bolluğu olmuş olabilir ama sonuçta bu adamların hepsinin takas değeri var. Başka takımlarla bu uzunları rahatlıkla takaslayabilir.

Kadromda 2 kişilik boşluk oluşacak(Knight'ı postalarsam eğer). Daha önce de S. Blake'i yollamıştım. O yüzden 3 sağlam adam lazım bana FA'dan :)

Umut Butler kim?

Henderson 2 mactir iyi puanlar getirdi..

Bugün şanssız günümüzdeydik. Conley daha maçın 24. saniyesi sakatlandı ve çıkmak durumunda kaldı. Atlanta desen farkı hemen açtı o yüzden de Joe Johnson'a fazla iş düşmedi vs...

hendroson cidden dün iyi oynadı puanda kazandırmıştı ..

takas yapamıyorum fazlasıyla sinir olcam ..

oglum bogut için ne istiyorsun ne veriyim daha bynumu mu veriyim ???

Bugün şanssız günümüzdeydik. Conley daha maçın 24. saniyesi sakatlandı ve çıkmak durumunda kaldı. Atlanta desen farkı hemen açtı o yüzden de Joe Johnson'a fazla iş düşmedi vs...

Harbi bizim matchupa birşey olmuş dün.

Wade sakatlanmış çıkmış (adam 10 sayıyla bitirdi maçı -.-) Frye desen keza öyle ilk periyotta 8 rebound aldı herif, ikinci yarı hiç oynamamış. Benden Horford senden Johnson süre bile alamamış. Sende Conley maçın başında sakatlanmış.

Leş bir gece geçirmişiz, Wade'in olduğu gün bu kadar az puan almam kötü. Manu first rounder gibi puan getiriyor her gün, Allah nazardan saklasın tütütü :D

Harbi bizim matchupa birşey olmuş dün.

Wade sakatlanmış çıkmış (adam 10 sayıyla bitirdi maçı -.-) Frye desen keza öyle ilk periyotta 8 rebound aldı herif, ikinci yarı hiç oynamamış. Benden Horford senden Johnson süre bile alamamış. Sende Conley maçın başında sakatlanmış.

Leş bir gece geçirmişiz, Wade'in olduğu gün bu kadar az puan almam kötü. Manu first rounder gibi puan getiriyor her gün, Allah nazardan saklasın tütütü :D

Bundan sonra seni yakalamak için ekstra performanslara ihtiyacım var. :D

Geri
Üst Alt