Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Bugun son degil 1 ocak da var..

Add drop ettiginiz oyuncu da 1 gun sonra kadrona katiliyor..

Lanet olsun bana bugün lazımdı.:mad: Sercan'la aramda 20 puan fark var 5-10 puan bile çok kritik.:( nba.com fantasy ligi daha iyidi free agent'dan aldığın adam hemen katılıyordu takıma..Onur'da Alemdar başkanın gerisinde olduğu için benim gibi can havliyle 2 free agent adam almış ama o da bi işe yaramayacak.:asd:

Matchup'a tıklayınca bugün son gün gözüküyor.

Umut ile benim aramda 51 puan var. İkimizin de 5 adamı oynuyor. Benim 3 tane 100(Joe Johnson, Gasol, Harden) puan civarında veya üstünde oynayacak adamım var. Diğer ikisi(Hansbrough,Josh Howard) ise toplam 70-80 puan civarında puan getirir bana.

Yani nereden baksan 450 civarı puan alırım gibi.

Umut'un adamlarının ise ne yapacağı sağı solu belli değil. Ginobili 30 sayı da atabilir 10 sayı da. Jodhi Meeks, Klay Thompson gibi adamların da ne yapacağı belli değil. Al Horford da 10 sayı 10 reb garanti gibi. Frye de aynı şekilde.

Yani hesaplarıma göre benim şansım daha yüksek Umut'un önde olmasına rağmen. Tabii son sözü oyuncularım sahada söyleyecek. Güveniyorum aslanlarıma.

taguenin talipleri kimler ?

Daye'yi sattım bendeyken 2 sayıdan fazla atmadı 11 sayı atmış şerefsiz :sopa: Bugünün sürpriz ismi de Mahinmi olmuş adam yardırmış :D 20 puan öne geçmişim ama Durant yoktu. Daha fazla fark atmalıydım durum kritik.

Benim tek temennim Curry'inin bugün sakatlığı nedeniyle oynamaması.Sercan'ın 7 benim 6 oyuncu oynayacak,eğer Curry oynamazsa 6-6 olacak ve benim adamlar biraz daha ağır basıyor,arada da 20 puan fark var..Curry oynarsa işim yaş.

Benim her gün 5-6 adamımın maçı oluyor.Adana Kebabs'ın 8-9. :SS: Bu şartlar altında iyi dayanıyorum.

Benim tek temennim Curry'inin bugün sakatlığı nedeniyle oynamaması.Sercan'ın 7 benim 6 oyuncu oynayacak,eğer Curry oynamazsa 6-6 olacak ve benim adamlar biraz daha ağır basıyor,arada da 20 puan fark var..Curry oynarsa işim yaş.

Curry oynayacak bugün hem de Ellis oynamayacak. Yani bugün daha fazla iş düşer kendisine.

Eric Blodsoe ve Mbah a Moute'nin sakatlıkları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Bu adamlar ne zaman iyileşir?Zaten Kirilenko'da kadroda,otomatik olarak her maç 3 oyuncu yok.

şu nj uzunları beni deli edicek . ki deronuda fazlasıyla etmiştir . bu kadar basketbol fakiri oyuncu nasıl toplanabildi anlamıyorum cidden adamın minumum 10 asistin yemişlerdir . ilk devreyi 4 sayı ile kapattı maç sonu 21 mi neydi . brooksunda 21 sayı atması hoş oldu

Matchup'a tıklayınca bugün son gün gözüküyor.

Umut ile benim aramda 51 puan var. İkimizin de 5 adamı oynuyor. Benim 3 tane 100(Joe Johnson, Gasol, Harden) puan civarında veya üstünde oynayacak adamım var. Diğer ikisi(Hansbrough,Josh Howard) ise toplam 70-80 puan civarında puan getirir bana.

Yani nereden baksan 450 civarı puan alırım gibi.

Umut'un adamlarının ise ne yapacağı sağı solu belli değil. Ginobili 30 sayı da atabilir 10 sayı da. Jodhi Meeks, Klay Thompson gibi adamların da ne yapacağı belli değil. Al Horford da 10 sayı 10 reb garanti gibi. Frye de aynı şekilde.

Yani hesaplarıma göre benim şansım daha yüksek Umut'un önde olmasına rağmen. Tabii son sözü oyuncularım sahada söyleyecek. Güveniyorum aslanlarıma.

ileri tusuna tikla 1 ocak da gozukur. hatta matchup da ustte 25 dec-1 jan yaziyor.. 1 ocak da var..

GameChannel'da Salih'le aramda 150 sayı fark gözüküyor. Lig sayfasında 50 sayı fark gözüküyor. Hangisi olduğunu şaşırdım, lig sayfasındaki puanlamalar çok düşük geldi ama bana. Zaten gecenin başında 3100'düm ben :s

Noah da sonunda beklenen patlamayı yapmış :)

Lan o değil pazar günkü maçlara baktım da Umut o gün daha fazla puan koparır gibi. O gün Conley'in dönüp dönmeyeceği dönerse de nasıl performans göstereceği sonucu belirleyecek gibi. Gerçi dönse de karşısında Rose olacak.

Yine işler değişti Umut bir adım önde.

Bugün iyice fark yapmam lazım.

1.00 amde ki maç burda kaçta oluyordu ? benim kafa gidik

Lan o değil pazar günkü maçlara baktım da Umut o gün daha fazla puan koparır gibi. O gün Conley'in dönüp dönmeyeceği dönerse de nasıl performans göstereceği sonucu belirleyecek gibi. Gerçi dönse de karşısında Rose olacak.

Ya stres oldum hacı ben, Teague'i aldım da bugün oynayamıyor. Nasıl mantık bu çözemedim, adamı almışım nasıl oynatamıyorum hala çözemedim. :D

Bu arada GameChannel'da aramızdaki fark 150 gözüküyor 3900-3750, League sayfasında 50 gözüküyor 3160'a 3110. Hangisi kavrayamadım ben :D

Geri
Üst Alt