Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Eric Blodsoe ve Mbah a Moute'nin sakatlıkları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Bu adamlar ne zaman iyileşir?Zaten Kirilenko'da kadroda,otomatik olarak her maç 3 oyuncu yok.

Kanka bende de J.R Smith öyle,bi de Westbrook hibinosu çok lesh puanlar çıkartıyor yoksa bende şaşırıyorum çoktan fark atmış olmam gerekiyodu.

1.00 amde ki maç burda kaçta oluyordu ? benim kafa gidik

Ekranda 1:00 am yazan tr saatine gore ayarli..yani gece 1 de

GameChannel'da Salih'le aramda 150 sayı fark gözüküyor. Lig sayfasında 50 sayı fark gözüküyor. Hangisi olduğunu şaşırdım, lig sayfasındaki puanlamalar çok düşük geldi ama bana. Zaten gecenin başında 3100'düm ben :s

game channel sanirim ilk gunu de koyuyor.. 25 ini hani bizim o iptal olduya yetisememistik.. sonradan duzeltiyor gerci.. esas puan durumu normal sayfada yanda yazanlar

Umut sizin maç bende 3166-3115 gözüküyor. Sen öndesin.

Ya stres oldum hacı ben, Teague'i aldım da bugün oynayamıyor. Nasıl mantık bu çözemedim, adamı almışım nasıl oynatamıyorum hala çözemedim. :D

Bu arada GameChannel'da aramızdaki fark 150 gözüküyor 3900-3750, League sayfasında 50 gözüküyor 3160'a 3110. Hangisi kavrayamadım ben :D

GameChannel beni alakadar etmez. :coffee:

Lan o değil pazar günkü maçlara baktım da Umut o gün daha fazla puan koparır gibi. O gün Conley'in dönüp dönmeyeceği dönerse de nasıl performans göstereceği sonucu belirleyecek gibi. Gerçi dönse de karşısında Rose olacak.

Yine işler değişti Umut bir adım önde.

Bugün iyice fark yapmam lazım.

Takas teklifime ne diyon.Hiç sallamıyorsun

game channel sanirim ilk gunu de koyuyor.. 25 ini hani bizim o iptal olduya yetisememistik.. sonradan duzeltiyor gerci.. esas puan durumu normal sayfada yanda yazanlar

Anladım :D Salih çakalı bir de ilk günkü maçlar oynansaydı ben 400-100 öne geçmiştim Umut'a karşı diyordu, meğersem ben 100 fark atmışım ilk gün :D Çok şanslı çocuk şu Salih ya.

Öyle değil zannedersem. Mesela Atlanta-Detroit 4te yazıyor ama maç 2de. Yani ordakini 2 saat geriye al.

Bu arada game winnerlara 30 puan falan verilseydi şu anda Salih'e fark atmıştım. İki gecedir Wade, game-winner yolluyor :(

Anladım :D Salih çakalı bir de ilk günkü maçlar oynansaydı ben 400-100 öne geçmiştim Umut'a karşı diyordu, meğersem ben 100 fark atmışım ilk gün :D Çok şanslı çocuk şu Salih ya.

Lan hırbo GameChannel'a girdim baktım şimdi ben 3775 sen 3761.

Beyler GameChannel'ı saymamız lazım ayıp oluyor böyle.

20.30 da lakers maçı var bynum sahalara dönüyor ....

Ulan yılbaşı günü Oklahoma'nın neden maçı olmaz arkadaş ya..:mad:

Boştaki oyuncularından birini droplasam,oyuncu gelmeden önceki sürede iptal edebilir miyim takası?

Waiver'da 1.olmuşum :cool: Uygun zamanı kolluyorum :D

Dun jameer Nelson niye oynamadi?

Geri
Üst Alt