Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

İki taraftan zararlı çıkacak birisi yok gibi görünüyor.Mantıklı bir takas ama yinede veto ettim..

''Yunus oyu kadar konuşsun''

İlhan Cavcav

NBA yönetiminden Garnett'in aklını çelmeye çalışan ''romelo'' takımına takas yasağı getirilmesi için resmi başvuru yapılmıştır.Israrla gitmek isteyen Garnett'te BN'ye yollanmıştır.

Romelo takımı gerekirse kulüpler birliği ve havuzdan ayrılacağını deklare etti ve kılıçlar çekildi.

nihat_ozdemir.jpg

''Romelo'nun da bir gün bizim desteğimize ihtiyacı olacaktır''

murphyi takaslamak isteyen var mI ?

jerebko cok iyi basladi 2. ceyregin ortasi...ama bu hafta maglup olduk maalesef.. ergun bayagi iyi takim kurmus.. Tebrik ederim unutmadan...

jerebko cok iyi basladi 2. ceyregin ortasi...ama bu hafta maglup olduk maalesef.. ergun bayagi iyi takim kurmus.. Tebrik ederim unutmadan...

eyvallah birader. sen biraz da şanssızdın ya bu hafta yoksa fark bu kadar açılmazdı. Stoudemire da oynamayacakmış mesela bu akşam.

Jerebko baya aktif bir oyuncuya benziyor, ilk defa izliyorum ben de

Ah ulan vaiwer ah ulan vaiwer sırası. Arda nasıl katpın elimden şu adamı :(

eyvallah birader. sen biraz da şanssızdın ya bu hafta yoksa fark bu kadar açılmazdı. Stoudemire da oynamayacakmış mesela bu akşam.

Jerebko baya aktif bir oyuncuya benziyor, ilk defa izliyorum ben de

Evet, bir onceki gece jameer oynamadi, dun amare.. Bir de ilk gun rondo ve amare sov yapti o gun dahil edilmedi..Jerebko iyidir gecen seneyi bos gecti ama bayagi aktif..

Ah ulan vaiwer ah ulan vaiwer sırası. Arda nasıl katpın elimden şu adamı :(

Aynen bayagi talibi varmis.. waiverda 2.sirada idim.. ilk tercihimdi

george hill camiaya hayırlı olsun . Selamun Aleyküm .

Geri
Üst Alt