Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Milicic yerine Glen Davis'i verebilirim ama bu sefer de Thronton'u isterim hacı Fields yerine

Salih bence yanlış yapıyorsun,Gasol ile Joe Johnson bu kadar ucuz adamlar değiller..

Gonderdim bir teklif salihe..

Bosh-Fields-Odom-A.Parker

Gasol-Johnson-Davis

Arda'nın da öyle bir takımı var ki kimi isteyeceğimi tam kestiremiyorum. Amare'yi istemiyorum Arda aynı şekilde de Harden'ı takas etmeyeceğim şu anda.

Arda'nın da öyle bir takımı var ki kimi isteyeceğimi tam kestiremiyorum. Amare'yi istemiyorum Arda aynı şekilde de Harden'ı takas etmeyeceğim şu anda.

iyi anlamda mi kotu anlamda mi? :)

Yunusun teklifinden iyi lan işte.Bence sen çok şey istiyorsun

Boshu ve Odom çok üstten seçildiler.Fields 30 dakikadan fazla oynuyor.Anthony Parkerda 10 sayı civarı ortalamaya sahip

Hacı sorun şu ki ben Odom'u istemiyorum. Aynı şekilde de Parker'ı da. Kaldı ki ikisini toplasan bir Joe Johnson'ın vereceği puanı zar zor verir ki ondan da şüpheliyim. Joe Johnson kötü oynadığı bir maçta sana 100 puan kazandırır iyi bir gününde ise 150 civarında bile kazandırır. Ama Odom ve Parker iyi gününde olsa toplamda 150 puan alması zor.

Bir de bunun üstüne sana Gasol'ü veriyorum ki kötü bir maçında dahi en kötü maç başına 100 puan kazandırır. Bosh ise öyle değil. Bazen çok kötü maçları oluyor ki o maçlarda 50 puan kazandırsa şükrederim. Yani burada sıkıntı istikrarda.

Ben sana garanti adamlar veriyorum sen bana ise sürprizlerle dolu adamlar veriyorsun. İyi günlerinde olsa bile bendeki adamların kötü gününde kazandıracağı puanı ancak kazandırırlar.

Dün Durant'in 12 sayı attığı maçtan sonra ona olan sinirimi kullanmak istiyorsun dimi lan yemezler.:D

Evet :D

Kanka senin takımda alabileceğim Bargnani var. Nash'i istemiyorum şahsen. Oyun kurucu mevkiimde yeterince adamım var zaten.

Bargnani-Jackson-Prince

Gasol-Johnson-Milicic

Olabilitesi var ama yine ben zararlı çıkar gibiyim la karar veremedim.

Geri
Üst Alt