Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

bu takas iyi oldu benim için tam da gelecek hafta salih rakibim olacaktı :)

Beyler biraz da salihi dusunun.. adam iyice cokecek morali..:) Vote aganist trade diyerek red edebilirsiniz isterseniz..

Biriniz mantıklı açıklama yapsa ciddiye alabilirdim sizi de aynen delinin biri kuyuya taş atmış olayına döndü bu. Birtek Ergün mantıklı yorumu yapmış.

Takastan karlı çıkmış olabilirim de vurgun falan kolpadan ibaret. Morrow da 1-2 haftaya maç başına 2 üçlükle yardırmaya başlarsa görürürüm sizi.

Hacılar ben memnunum takastan açıkçasını söylemek gerekirse. :D

1 haftadır uğraştığımız takas böyle gereksiz bir nedenden veto edilirse hiç daha takas falan kasmam zaten.

Bence takas hemen hemen denk sayılır. Yapılmasa da olurmuş.

Onaylıyorum takası bu arada.

Umut bi dahaki hafta 1905 sayı fark atacak bana :D

Ben Alemdar reisin takaslarını veto ediyorum sadece, diğerlerine karışmıyorum..

İptal olayı falan saçma bence.Salih kendisi benim ilk hafta yemek üzere olduğum(Griffin-Bosh olayı) kazıktan daha büyüğünü yerken bunun farkında değilse ben niye iptal edeyim ki? Salih kendi kendini imha etmiş olur

Ayrıca Harden>>>>>>>>>Mathews

beyler alan memnun satan memnun bize laf etmek düşmüyo...

Salih'de artık kümede kalma çalışmalarına başlasın...:D

Veto net olarak Umutun emeğine yazık olur.Adam o kadar uğraşmış vurgunu yapmış lan

İptal olayı falan saçma bence.Salih kendisi benim ilk hafta yemek üzere olduğum(Griffin-Bosh olayı) kazıktan daha büyüğünü yerken bunun farkında değilse ben niye iptal edeyim ki? Salih kendi kendini imha etmiş olur

Ayrıca Harden>>>>>>>>>Mathews

Basketbol bilgisi ------>> sıfır.

6. adamla - ilk 5 adamı kıyaslaman garip. Matthews son maçında = 25 sayı, 5 üçlük, 5 rebound, 2 asist, 1 top çalma. Yeterli bence. Harden bir maç bile bu istatistikleri bulamaz lig boyunca.

İlyas bu arada bu seneki sayı ortalamalarına bakıldığında: Courtney Lee 8.3, Ibaka 6.8 :ays:

İki tarafta memnun olduğuna göre,benden onay.

Basketbol bilgisi ------>> sıfır.

6. adamla - ilk 5 adamı kıyaslaman garip. Matthews son maçında = 25 sayı, 5 üçlük, 5 rebound, 2 asist, 1 top çalma. Yeterli bence. Harden bir maç bile bu istatistikleri bulamaz lig boyunca.

Yürü git.6. adam olsa ne olacak.Her maç 30 dakika oynuyor adam.Sayı,ribaunt,asist hepsinde Harden önde

İşin şakası ben de onay veriririm tabiiki. Sonuçta alan memnun, satan memnun :D

İlyas bu arada bu seneki sayı ortalamalarına bakıldığında: Courtney Lee 8.3, Ibaka 6.8 :ays:

Zaman bulamıyor ya, 30 dakikaya falan çıksa istatistikleri düzelir de şu anda Martinle Lowry falan da çok iyi oynuyor zaten.

Geri
Üst Alt