Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Bendeki şansa bak.Zaten 2 sakatım vardı.Richard Hamilton'la birlikte 3 oldu. :(

Tek tesellim 3 oyuncununda ayın 4'ü veya 5'indeki maçlara yetişecek olmaları.

Tam birini satcam diyorum iyi oynuyor. Nicolas Batum da bu gece iyi oynamış. İlk hafta kazandık da bu hafta işimiz zor Umut'a karşı.

Tam birini satcam diyorum iyi oynuyor. Nicolas Batum da bu gece iyi oynamış. İlk hafta kazandık da bu hafta işimiz zor Umut'a karşı.

Yok Sercan ya takas yüzünden iki gün üst üste kritik adamlarım maç kaçırıyor, bence çekişmeli geçer yine. Başlarda farkı yeterince açamazsam yakalaman içten bile değil.

Takımda çok fazla şutör olunca ritm bulmalarını beklemek sıkıntı oluyor :D

Yok Sercan ya takas yüzünden iki gün üst üste kritik adamlarım maç kaçırıyor, bence çekişmeli geçer yine. Başlarda farkı yeterince açamazsam yakalaman içten bile değil.

Takımda çok fazla şutör olunca ritm bulmalarını beklemek sıkıntı oluyor :D

Senin çok daha fazla adamın oynayacak bu matchup'ta ondan diyorum. Mesela bugün benden 6 senden 11 adam oynuyor,Nasıl bu kadar dengesizlik oldu ilginç valla. El insaf :D

Senin çok daha fazla adamın oynayacak bu matchup'ta ondan diyorum. Mesela bugün benden 6 senden 11 adam oynuyor,Nasıl bu kadar dengesizlik oldu ilginç valla. El insaf :D

10 adamım oynuyor bugün ve hepsi de iyi adamlar, sende 6 adam oynuyorsa ilk günden 300-400 farkla başlayabiliriz :D

Bu arada Kleiza sakat gözükmüyor Free Agents listesinde. :)

10 adamım oynuyor bugün ve hepsi de iyi adamlar, sende 6 adam oynuyorsa ilk günden 300-400 farkla başlayabiliriz :D

O 6 adamdan 3ü de Dooling, Belinelli ve Wes Johnson. Diğerleri de Nowitzki, Curry ve Marvin Williams. Maksimum 250-300 puan gelir. Sende Wade onu tek başına getirir :D

Tuh son maçta vermisiz turu :sad007:

Ulan randolph sakatlanmasaydin kazanmistik simdiye

Olm ne diye rosterı ayarlamazsın ya? Daha ilk haftadan favoriye büyük darbe vuracaktın :D

yilbasi fln yaklasiyordu iste pek zamanim yoktu internet hayatim için. Neyse takimim ne kadar iyi oldugunu gördum en azindan. Daha John Wall, Irving ve Zach yeni yeni giriyor forma. Bu takima bir kaç gun daha lazim sonra cosup gideriz :cool:

stat corection ne oluyor ?

tedirgin oldum biran ne iştir diye .teşekkür ederim .

yuh mod mu oldun :D

Hayırlı olsun Onur :D

Geri
Üst Alt