Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Kaan Kural @kaankural 16 saniye

Z.Randolph'un hafif sanılan sakatlığı MCL kopmasıymış. 8 hafta yok deniyor ama Garnett 09'da aynısın yaşamış ancak ertesi sezon toparlamıştı

Marc Gasol'u verdiğime yanıyorum.

Les adamlar

Peki kardeş :(

spurs salih tarafindan essek yerine konuldum

Marc Gasol :cool:

Umut mesajina anlam veremedim

Umut'un yeni kadrosu müthiş olmuş. Yapılan adaletsiz takaslarla şampiyonluk adayı oldu :asd:

Umut'un yeni kadrosu müthiş olmuş. Yapılan adaletsiz takaslarla şampiyonluk adayı oldu :asd:

Arkadasim ayip oluyor adaletsiz falan :D sakatliklari onceden gorerek onlara gore kilit takaslar yaptim :cool: Humphries de sakat degil la Onur, bir iki maclik birseymis.

Arkadasim ayip oluyor adaletsiz falan :D sakatliklari onceden gorerek onlara gore kilit takaslar yaptim :cool: Humphries de sakat degil la Onur, bir iki maclik birseymis.

Takılıyorum. Ama eskisinden güçlü olduğun kesin :D

onur saçma sapan takaslar yaptın dünden belliydi bu hale gelicegin . hayride geldi karşına .. affı yok . .

onurun verdigi uyduruk adamlar iyi cikti

Takılıyorum. Ama eskisinden güçlü olduğun kesin :D

Yok ya ben de saka yapiyordum :D aynen sakatliklar isime yaradi da Ginobili olayina uzuldum Salih'e kazik atmak gibi bir niyetim yoktu :(

Onur, Humphries zaten sende yarina kadar oynayamiyor saftorik. Mac basina 200 puan getirse kurtaramaz seni :D

New yorkta Amar'e kesin iman shumpert de buyuk ihtimal ile oynayacakmis..

Geri
Üst Alt