Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Ben de her gün takip ediyorum la :D

Arenas'i erken almissin kadrona ugurcan.. lakers ile anlasma ihtimali var ama daha ortada bir sey yok..

Arenas'i erken almissin kadrona ugurcan.. lakers ile anlasma ihtimali var ama daha ortada bir sey yok..

Westi droplamayı düşünüyordum aslında, baktım haberlerde Arenas Lakers ile anlaşmak üzereymiş alayım dedim FA'da bana katkı yapacak başka bir oyuncu yok. Şimdi birde Arenas eğer anlaşırsa benden önce kapan olur dedim biraz erken aldım doğru ama riske değer dedim :)

Bu arada Chuck Hayes'i cektim FA'dan :D

İlk sayfada adı yoktu.

ne zaman kadro guncelleyecek olsam sifre falan soruyor serrefsiz yaho. ben de ... dedim bana ne, ergun kardesime pointlerim helal olsun

eyvallah sağolasın hayri :), yaklaşık 400 puanı kenarda bırakmışsın, şu anda fark 500 civarında ve benim bu akşam senden 2 fazla oyuncumun maçı varmış, sonuç yine aynı olurdu heralde puanları kenarda bırakmasaydın :)

Arkadaşlar bu lige dahil olma ihtimalim yoksa, başka bildiğiniz bi lig var mı ?

eyvallah sağolasın hayri :), yaklaşık 400 puanı kenarda bırakmışsın, şu anda fark 500 civarında ve benim bu akşam senden 2 fazla oyuncumun maçı varmış, sonuç yine aynı olurdu heralde puanları kenarda bırakmasaydın :)

ne artislik yapiyon ki

Alemdar BC'i yenmek için neyim var neyim yok herseyimi ortaya koydum /namus meselesi

gerçi fark 300, elime yuzume bulastiririm yine

electronic artis

Alemdar BC'i yenmek için neyim var neyim yok herseyimi ortaya koydum /namus meselesi

gerçi fark 300, elime yuzume bulastiririm yine

Hem senden 3 fazla adamı oynuyor hem de Kobe ile Lebron'un maçları var. 300 farkı rahat rahat kapatır.

Geri
Üst Alt