Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

draft gunu droplamisin adami uzatip hirboluk yapma olm, ginobiliyle falan ayni degil durum bunu sen de biliyosun.

Başlarım o zaman öyle işten.Millet oyuncusunu ayırtsın bizim en önemli 2 adamımızdan biri sakatken başkası alsın.Var mı böyle bir şey? Thornton falan dropluyorum o zaman.İsteyen alsın

Başlarım o zaman öyle işten.Millet oyuncusunu ayırtsın bizim en önemli 2 adamımızdan biri sakatken başkası alsın.Var mı böyle bir şey? Thornton falan dropluyorum o zaman.İsteyen alsın

lan ne ağlıyorsun hala ?

Thornton,Humpris,Butler ı falan alabilirsiniz.Kafanıza göre takılın

Lan adamı kural çıkmadan önce droplamışsın.

Onur bahsettiğin adam Brook Lopez lan...

görende Durant-Lebron-Kobe-Wade felan zannedecek...

Altı üstü Brook Lopez olm ya...:D

Elli tane adam var orada...

Onur'un droplayacağı oyuncuları kimse almasın.

sakat adami draft etmeseydin kardas

hem kural yeni cikmadi ki, kac haftadir var. o zaman niye laf etmedin?

Onur bahsettiğin adam Brook Lopez lan...

görende Durant-Lebron-Kobe-Wade felan zannedecek...

Altı üstü Brook Lopez olm ya...:D

Elli tane adam var orada...
20 sayı ortalamalı bir adam ama.Millet sakatlanan adamı droplayıp iyileşene kadar başka adam oynatıyor aynısını biz yapınca adamı almışlar.Ben bilmiyor muyum aynısını yapmayı.O zaman adamı sakatlanan iyileşene kadar boynunu bükük bekleyecek yada uygulanan kural benim içinde uygulanacak

ben brook lopezi alalı 2 hafta falan oldu, lopez'i aldığım zamanda yaklaşık bir ay oynamayacağını biliyordum ve risk aldım. Aldığımda da buraya yazdım zaten. İlk dropladığında böyle bir şey talep etseydin herkesden kimse almazdı lopez'i, ama sen oyuncunun dönme vakti yaklaştığında böyle bir talepde bulunuyorsun, bence çok saçma.

Benim boştaki yıldızım alınabiliyorsa bende boştaki yıldızları alırım o zaman

ben brook lopezi alalı 2 hafta falan oldu, lopez'i aldığım zamanda yaklaşık bir ay oynamayacağını biliyordum ve risk aldım. Aldığımda da buraya yazdım zaten. İlk dropladığında böyle bir şey talep etseydin herkesden kimse almazdı lopez'i, ama sen oyuncunun dönme vakti yaklaştığında böyle bir talepde bulunuyorsun, bence çok saçma.

Bende 2 hafta Ginobiliyi falan alayım 2 hafta sahibi farketmezse benimdir.Nasıl fikir?

Geri
Üst Alt