Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

hala anlamiyo lan cildiracam, adami droplamis, ilk sayfadaki kadrolarda ya da dokunulmazlar listesinde adi yok lopezin, millet adamin cetelesini mi tutacak kimindir diye? soyleseydin onceden, adam aldiktan sonra dropla yoksa koyulan kurali yoksayarim gibi ezik hareketler yapma

lan oğlum senin durumunla digerleri aynı mı ?

Aynı.Sakat diye adamı bıraktım sadece kuraldan haberim yoktu.Ben 2. sıradan o adamı aldım.Kaç oynamadıktan sonra puanını başkası toplayacak.Arada ne fark var?Maçta sakatlanmayla aldığımda sakat olması arasında fark var mı?

hala anlamiyo lan cildiracam, adami droplamis, ilk sayfadaki kadrolarda ya da dokunulmazlar listesinde adi yok lopezin, millet adamin cetelesini mi tutacak kimindir diye? soyleseydin onceden, adam aldiktan sonra dropla yoksa koyulan kurali yoksayarim gibi ezik hareketler yapma

Lan ne hırt adamsın.Kuraldan haberim olsa ilk sayfaya yazdırırdım zaten

Sakat oyuncu alınmaz kuralında oyuncunun maçta sakatlanması gibi bir anlaşma var mıydı acaba?

Aynı.Sakat diye adamı bıraktım sadece kuraldan haberim yoktu.Ben 2. sıradan o adamı aldım.Kaç oynamadıktan sonra puanını başkası toplayacak.Arada ne fark var?Maçta sakatlanmayla aldığımda sakat olması arasında fark var mı?

Sen adamı droplayanda böyle bir kural yokmuş.Boşuna uğraşıyorsun.

lan benimde greg odenım sakat çıktı draftan sonra dropladım adamı şimdi birisi çıkıp alsa ne dicem yani ? çingenelik mi yapıyım verin lan yoksa sizin adamınızı alırım diye?

lan benimde greg odenım sakat çıktı draftan sonra dropladım adamı şimdi birisi çıkıp alsa ne dicem yani ? çingenelik mi yapıyım verin lan yoksa sizin adamınızı alırım diye?

İsteyeceksin tabi adamını.Başkaları adamını koruma altına almış sen korumuyorsan senin hatan.

var. lopez kac aydir sakat, ve zamaninda ben de bakmistim alsam mi diye, marttan once donmez yaziyordu. ginobilinin randolphun sakatliklari sezon icinde olan sakatliklar. kuraldan once adami droplayip kural cikinca ha geri ver diyemezsin. soyleseydin ben bu adami almistim sakatmis, dokunmayin diye. kural ciktiktan sonra hiyarlik yapma gelip. ayrica sayfaya yazdirma isi senin icin degil, adami fa'dan alacak kisileri bilgilendirmek icin. ergunu suclayamazsin o yuzden. dropla falan da diyemezsin.

Ben Tyrus Thomas sakatlandığında dropladım...

Aynısını dedim Onur senin gibi ama kabul edilmedi zira üst düzey yıldızlar hariç o dediğin olmuyomuş...

Zalih aldı bide bana takasta öneriyor benim adamımı...:D

Gary Neal'ıda aynı şekilde o sakat diye droplamıştı ben aldım...

bende ona önerdim...:D

O kategoriye giren oyuncular şunlar...

Lebron-Kobe-Durant-Westbrook-Wade-Howard-Love-Griffin-Paul gibi üst düzey isimler...

yada Lamarcus Aldrige-Al Horford gibi isimler...

Brook Lopez o listeye giremez yani...:)

Kim aldıysa söyle anlaşırsan totoştan bir adamla takas et bitsin...

var. lopez kac aydir sakat, ve zamaninda ben de bakmistim alsam mi diye, marttan once donmez yaziyordu. ginobilinin randolphun sakatliklari sezon icinde olan sakatliklar. kuraldan once adami droplayip kural cikinca ha geri ver diyemezsin. soyleseydin ben bu adami almistim sakatmis, dokunmayin diye. kural ciktiktan sonra hiyarlik yapma gelip. ayrica sayfaya yazdirma isi senin icin degil, adami fa'dan alacak kisileri bilgilendirmek icin. ergunu suclayamazsin o yuzden. dropla falan da diyemezsin.

Lan o zaman öyle bir şey mi vardı?Millet kendi adamları sakatlanınca kendini korumak için bir tarafından kural uydurdu

Sikeball-cb alemdar takasi nasil takas la oyle.. jamisoni bedavaya vermissin ilyas...

Ben Tyrus Thomas sakatlandığında dropladım...

Aynısını dedim Onur senin gibi ama kabul edilmedi zira üst düzey yıldızlar hariç o dediğin olmuyomuş...

Zalih aldı bide bana takasta öneriyor benim adamımı...:D

Gary Neal'ıda aynı şekilde o sakat diye droplamıştı ben aldım...

bende ona önerdim...:D

O kategoriye giren oyuncular şunlar...

Lebron-Kobe-Durant-Westbrook-Wade-Howard-Love-Griffin-Paul gibi üst düzey isimler...

yada Lamarcus Aldrige-Al Horford gibi isimler...

Brook Lopez o listeye giremez yani...:)

Kim aldıysa söyle anlaşırsan totoştan bir adamla takas et bitsin...

Az bu adam değil ki abi Lopez.21-22 civarı sayı ortalamalı adam.Yıldız yani.Getirdiği puan Westbrooktan falan net fazladır zaten

Lan o zaman öyle bir şey mi vardı?Millet kendi adamları sakatlanınca kendini korumak için bir tarafından kural uydurdu

yoksa o zaman boyle cingenelikler yapmayacaksin. kural ciktiginda lopez free agentti, bitti

O degil de onurun takasi benim acimdan kotu cunku..takas gerceklesirse ayin 2 sinde kadrolara katiliyor.. sonraki 3 gun hep maclari var gelen adamlarinin..

Benden daha fazla adami oynayacak bu match upda..bi de benim sakat nelson,henderson,rondo var :( insallah iyilesirler bu haftaki maclarda oynarlar..

Geri
Üst Alt