İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
Sanki beleş veriyon yanında Garnett'ı veriyorum...
Sanki beleş veriyon yanında Garnett'ı veriyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm sen demedin mi birini yanında verirsen neden olmasın diye...?
Dedimde free agent ayarı adamı verince takas Garnett-Amare birebir takasına dönüşmüş oluyor.Garnettin yanında değerli birini vermen lazım.Yada ben bir adam vereyim Lebronu ver
Onur bizim takas noldu
okumadim ama 2 hafta diye hayir dedim. 2 hafta ne lan topu topu 6-7 mac
Blatche sakatlanmış 4-5 hafta yok, dropluyorum..Dokunan yanar!
Dalgasına yazdım la zaten. Yalnız bizim kuralda bir sıkıntı var. Biz direk isimler üzerine yöneldik ama puanlara bakınca durum değişiyor. Mesela droplanan Horford'ın ortalaması 102, Ginobili'nin 106. Benim DJ'in ise 110 küsür. DJ pek çoğunuz için bir şey etmeyebilir ama takımının bir numaralı oyuncusu. Şimdi bu adamın ismi küçük diye benim suçum ne?
Buradan yola çıkarak kuralı revize etmemiz lazım diye düşünüyorum. İsmi büyük ama getirisi küçük(ortalama) olan oyuncuları(örn: Gino, Horford) da kapsam dışına almamız lazım. Bence isme bakılmaksızın puan ortalaması 130 - 140 civarında gezen azmanlar için geçerli olmalı bu kural. Bundan önce droplanan oyuncular aynı şekilde kalmaya devam etsin ama bundan sonra böyle olsun. Ne dersiniz?
Öncelikle Augustin maç başına 100 sayı getirmiş, 17 maçta 1736 sayı. Ayrıca;
Ginobili 5 maçta 513 sayı getirirken maç başına 23 dakika süre alıyordu ki buna sakatlanıp sadece bir periyot oynadığı maç da dahil, yani ortalamasını düşürüyor bu 1 periyotluk maç da oynadığı maçlar arasında gözüktüğü için. Yoksa maç başına ortalaması rahatlıkla 120 vs.
Horford da ligin başında Atlanta çok kolay rakiplerle oynadığı için fazla zorlandırılmadı. Yoksa geçen sene ortalamaları double double olan bir adamdan bahsediyoruz, fantasy rankingi 16 mı ne yani. Bu adamlarla DJ Augustin'i kıyaslamak biraz abes yani, mesela Humphries gibi Lou Williams gibi arka sıralardan seçilip Stoudemire'dan falan fazla puan getiren adamlar da var katılıyorum. Ama her takımın sadece 2-3 yıldızı koruma altında bulunmazsa bence bu kuralın bir anlamı kalmaz, çok karışır.
Ha ben başta da dediğim gibi herkes takımından 2 ya da 3 yıldız seçsin onlar koruma altında olsun, böylece de bizim kim droplanabilir kim droplanamaz tartışmasına gereğimiz kalmaz.
İsimlere takılma örnek onlar. DJ'i droplamayı düşünmedim zaten dalgasına yazmıştım onuMesela Gortat, Jennings vb adamlar çok puan getiriyor ama isimleri küçük gelebilir bazı arkadaşlara. Bundan bahsediyorum. Puan limiti koymak bence daha mantıklı.