Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

deronun sakatlıgı sonrada rubio .. birazda olsun nefes alırımda bareanın dönmesi lazım biran önce

Emre ile takasi yaptik hayirli olsun..

Takasta son 5 gun beyler.. Takaslar aksin :)

Takas peşinde koşmuyorum ama mantıklı teklifleriniz olursa değerlendiririm. Lin, CP3, Griffin, Parker ve Jack dışındaki oyunculara teklif yapabilirsiniz.

iman shumpert, bass, nate robinson takasta onceliklerim..

Calderon ve rondo haric digerleri de olabilir takas.. gasol ise yildiz isimle ancak takasta gider

Curry yine sakatlanmış sağ bileğinden. Adamın sağ bilek yalama gibi oldu. Ama bu sefer bu sakatlığa kimin sebep olduğu belli. Ian Mahinmi.

[video=youtube;JSz8bGJZaTY]https://www.youtube.com/watch?v=JSz8bGJZaTY[/video]

Gerçi Curry sağ ayağını adamın sol ayağına basmış. Curry bu gece oynamazsa kaybedebilirim bu matchup'ı. 80 puan fark kalmış.

[video=youtube;JSz8bGJZaTY]https://www.youtube.com/watch?v=JSz8bGJZaTY[/video]

Gerçi Curry sağ ayağını adamın sol ayağına basmış. Curry bu gece oynamazsa kaybedebilirim bu matchup'ı. 80 puan fark kalmış.

Bunun biraz daha agiri dun calderonun basina gelmis. Ciddi olabilir sakatligi sekerek cikti oyundan:(

Sakatliklar yetmiyor gibi bir de calderon giderse play off yarisindan koparim. bu hafta da kaybettik zaten:(

Fark 80 puana inmiş, Dorell gözünü seveyim bir kere adam gibi oynada su matchup'u alayım.

Felton da kendine gelmiş bu arada. Baya iyi puan getirmiş, Harden de cok fena.

Draftın en kötü hareketini ikinci turdan Gordon'u secerek yaptım heralde, Murat da droplamış.

Fark 80 puana inmiş, Dorell gözünü seveyim bir kere adam gibi oynada su matchup'u alayım.

Curry sakatlanmış her zamanki gibi. O oynamazsa bu gece, kazanırsın bu matchup'ı. Curry kimseye karşı her maç oynamadı sana da haksızlık olmasın diye sakatlandı heralde :ays:

Çok büyük bir aksilik olmazsa, takımın başına geçtiğim süreden bu yana ilk galibiyetimi alıcam. Takımda büyük bir sevinç hakim, primler yolda :)

ABİ YUHHHH inanmıyorum ya. Kidd'i de oynatmamış Carlisle üst üste 3. maçları diye deplasmanda. Tam farkı kapadım öne geçtim diyorum yine ekstradan bir adamım oynamıyor, dün gece maçı olup da oynayamayan adam sayım tam 4. Daha şanssız olamam herhalde.

Ulan bir de Uğurcan'la iki takas yaptım, ikisinde de soyup soğana çevirdi bizi arkadaş :D Mo 30 atar, gider Harden iki maç üst üste 30 küsür atar. Bizde de Diaw şerefsizi oynamıyor bile, iyi b.k yedin gidip de koçtan takas isteyip Diaw efendi :D

Ulan bir de Uğurcan'la iki takas yaptım, ikisinde de soyup soğana çevirdi bizi arkadaş :D Mo 30 atar, gider Harden iki maç üst üste 30 küsür atar. Bizde de Diaw şerefsizi oynamıyor bile, iyi b.k yedin gidip de koçtan takas isteyip Diaw efendi :D

:D

Yalnız bu haftaki matchup'ların çoğu birbirine yakın. Son dakikaya kadar çekişme devam eder :D

ABİ YUHHHH inanmıyorum ya. Kidd'i de oynatmamış Carlisle üst üste 3. maçları diye deplasmanda. Tam farkı kapadım öne geçtim diyorum yine ekstradan bir adamım oynamıyor, dün gece maçı olup da oynayamayan adam sayım tam 4. Daha şanssız olamam herhalde.

Umut sakin ol olum son gün oynayan adamlarına bak kazandın işte maçı.:)

Artık dayanamadım S.Jackson'a tekmeyi bastım..

Geri
Üst Alt