Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

E kardeşim ben playofflara bile kalamıyorum senin sistemde ne bu böyle? Hem Kenan hem de Murat yenecek mi şimdi beni?

İnşallah 2sini de yenersin orası ayrı :D ama Deron'ın durumu belli değil. Meeks'in formu 1 ay önceki gibi olsa falan başa baş olurdu.

teague , zaza , henderson için bile teklif dinleyebiliim

İnşallah 2sini de yenersin orası ayrı :D ama Deron'ın durumu belli değil. Meeks'in formu 1 ay önceki gibi olsa falan başa baş olurdu.

Deron, döner birkaç güne de Uğurcan'a kaybettik yani. Hem Deron yok, hem Diaw'ı oynatmıyor Charlotte, hem Meeks'in ne b.k yediği belli değil :D

HER oyuncum takasa açıktır arkadaşlar.

istemiyoruz kardesim

Ben de son bir takas yapmak istiyorum. Teklif bekliyorum değerli GM arkadaşlar.

İlla takas yapılacak diye birşey yok ama Westbrook dışındaki teklifleri dinleyebilirim..

Günün en fazla puan toplayan takımıyım. Kadrom iyi dedim inanmadınız ne oldu şimdi?

Sakatliklar yetmiyormus gibi Calderon da sakatligi nedeniyle bugun oynamayacakmis:(

Herkesin eşşek kadar adamının oynadığı gün benim sadece 3 adamım oynuyordu, biri sakat Deron biri koç tarafından oynatılmayan Diaw :D İlk defa bir matchupta rakibimin 10'dan fazla adamı oynuyor çok garip.

Stephen Jackson'ı alamamışım :( Arda'nın play offa kalması riskte olmasına rağmen sakat oyuncuları niye topladığını da anlamayamadım.

Jackson'ı takasla alabilirim eğer isterse ;)

Stephen Jackson'ı alamamışım :( Arda'nın play offa kalması riskte olmasına rağmen sakat oyuncuları niye topladığını da anlamayamadım.

Jackson'ı takasla alabilirim eğer isterse ;)

Gonderdigim adam villanueva puan getirmiyordu zaten o da.

yine ilk gun sovumu yapmisim points per oyuncu bazinda

Dün giremedim foruma, bugün gördüm matchup sonucunu. İki saatlik küfürden sonra soruyorum size, EN KRITIK HAFTADA 7 SAYIYLA KAYBEDİLİR Mİ LAN !!!

neyse size soracağım asıl şey play-off a kalma ihtimalim sizce % kac :o

Lowry'nin play offların ilk haftasında oynamama ihtimali var. İlk turda biri tokatlasın şunu la.

ne diyon lan maho

Rudy Gay de büyük ihtimalle oynamayacakmış bu akşam. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, bütün sakatlıklarım zaten 10 küsür oyuncumun az oynadığı hafta gelmesi iyi zaten kaybedeceğim diye de ileriki haftalarda başka sakatlık olmasın mümkünse :D

Geri
Üst Alt