Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Anthony Parker ilk yarıda 20 dakika oynamış. Güzel ;)

Hinrich de 21 dakika almış. İyi kaptım bunları.

bu hafta hakkı oyuncularını benchde unutmasaydı beni kesin yenmişti, Hala da yenme ihtimali var çünkü bende de sakatların sayısı fazlaydı bu hafta.

Yalnız rakibimdeki oyuncular hakkaten efsane oynuyorlar bu hafta :) play off'a kalırsa iddalı olur bence.

Hanginiz Stuckey Stuckey diye geziyordu lan etrafta 10 sayı bile atamadı :asd:

Showstoppers

3655

Chicago Bulls

3635

2 hafta üst üste 5-10 puan farkla kaybedersem oyunu bırakırım beyler, ciddiyim lan bu ne böyle..

Denver, Wilson Chandler'la 5 yıl için 37 milyon dolara anlaşmış. Varejao da iyileşince tam takım gümbür gümbür oynayacağız hayırlısıyla :asd:

bir maç da atamasın be kardeş, son 2 maç 35 - 23 atmış adam :)

Bende değildi o ara :D Çok dengesiz bir adam, bence Pistons'ın gelecek planlarında yer alacak bir adam değil hele de Brandon Knight varken. Anca Crawford gibi skor katkısı sağlayacak bir 6. adam olabilir bence kariyerinde. Fazla umutlarla gelmişti halbuki Pistons'ın kurtuluşu gibisinden.

Uğurcan olm zaten bugün oynayan adamlarıma baksana hepsi en fazla puan getiren adamlarım yani, şu ana kadar bu kadar yakın geçmesi senin şansınaydı. Atlanta maçı blowout oldu ve Joe Johnson coştu, Josh Smith'e gerek kalmadı çok az puan getirdi. Keza Stuckey 10 sayı bile atamadı 81 puan getirdi, sende bir de 50-60 puan getiren Zaza gitti 93 puan getirdi. Bir de hafta boyunca neredeyse 10 adamının fazla oynaması da cabası yani :D

Wade, Bynum falan gece oynayınca Harden vs. hepsi birden azmadığı sürece bu matchupı alırım gibime geliyor.

kes be umut

Almışım matchupı. Hayri aklını almaya geliyorum az kaldı.

Yavaş yavaş takım form buluyor. Bu hafta bir sıra daha yükselmem garanti eğer galip gelirsem ki gelmemek için bir neden yok o yüzden akıllı olun!

Yavaş yavaş takım form buluyor. Bu hafta bir sıra daha yükselmem garanti eğer galip gelirsem ki gelmemek için bir neden yok o yüzden akıllı olun!

Ben Kenan'ı yenersem tabi :cool: Bana bakıyorsun Salih!!

Geri
Üst Alt