Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Eric Gordon'un da Çarşamba günkü maçta oynaması bekleniyormuş.

Grant Hill de en az 2 hafta yokmuş. Mecburen dropladım. Son maçlarda da epey iyi oynuyordu reis.

korverdan daha 2. periyodda 52 puan

WAGWAN

howard'ın da bu gece oynamayacağının kesinleşmesiyle, kapanışı mağlubiyetle yapacağımız garantilendi, takımdaki sakat sayısı da 4 oldu, play off ilk tur çok zor geçecek :)

murat'ın takımda da sıkıntı büyük, nene ve chandler oynamayacaklarmış bu gece, sakatlıklarının durumları da belli değil.

murat'ın takımda da sıkıntı büyük, nene ve chandler oynamayacaklarmış bu gece, sakatlıklarının durumları da belli değil.

:( Bunları bilmiyordum. Maggette bir hafta yokmuş, Ray de henüz dönemedi. Nene ve Chandler da bu hafta yoksa ayvayı yedik.

OKC'ye ilk mağlubiyetini yaşatarak misyonumu tamamladım.Bundan sonra romelo'ya Jesus Ranch karşısında başarılar diliyorum.

Umut'la eşleşmişiz ilk turda sürpriz oldu benim için.

Umut'un matchup boyunca 4 oyuncusu fazla oynayacak. Bende Eric Gordon, Umut'ta Bynum ve Stuckey'nin bu haftaiçi sakatlıktan dönmeleri bekleniyor. Bu 3 oyuncunun hangi günler döneceği sonucu belli eder gibi.

murat ile umut eşleşmemek için strateji uygulamışlar :) oyuncuları hep benchde bırakmışlar geçen hafta

Vay vay biz dalgasına söylüyorduk adamlar cidden uygulamış

Yalnız 2si de birbirinden korkup bunu uygulamışlar :D

Onur Curry ve Amare'yi alarak neyi planlıyorsun :asd:

Salih'le eşleşmişiz. Takımın yarısı sakat ne yapıcam bilmiyorum. Şu turu bir geçebilsem :D

Bize i.nelik olsun diye yapıyordur. Bir Alemdar bir Onur zaten.

Laflara bak laflara sanki planlanmamış bir şey gibi sen oyuncuları benchde bırak sonra mışlı mişli konuş. Olmadı Murat olmadı celticsdaş :D

Hahah :D Öyle denk gelmiş, strateji yok :D

600 puan benchde bırakmışsın. 500 puan averajla önünde bitirmişim. Benchde bırakmasaydın sen 3.olcaktın bi de strateji yok diyon :D Neyse onu bunu boşver de Ray'in sakatlığı ne durumda o sakat diye Bradley'i aldım da :D

Geri
Üst Alt