Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

hiç etik degil

600 puan benchde bırakmışsın. 500 puan averajla önünde bitirmişim. Benchde bırakmasaydın sen 3.olcaktın bi de strateji yok diyon :D Neyse onu bunu boşver de Ray'in sakatlığı ne durumda o sakat diye Bradley'i aldım da :D

Dönecek diye yollarını gözlüyorum. Önümüzdeki maçta oynar herhalde :D

Play off'a kalamayan takımların add/drop yapmasını kilitledim arkadaşlar. Onur'un takımına da el koydum. Kidd ve Amir'i kimse almasın, waiver süresi dolunca geri alıcam.

Dönecek diye yollarını gözlüyorum. Önümüzdeki maçta oynar herhalde :D

Play off'a kalamayan takımların add/drop yapmasını kilitledim arkadaşlar. Onur'un takımına da el koydum. Kidd ve Amir'i kimse almasın, waiver süresi dolunca geri alıcam.

Ben alacaktım az daha. Dedim bu işte bi iş var :D

Ortak bi strateji uygulandigi yok, ben kazansaydim Murat ile karsilasacaktim ilk turda onun yerine yenilip Ergun ile finale kadar karsilasmamayi tercih ettim. Tercihimin yanlis oldugunu fark ediyorum yalniz zira Hayri su anda Delfinoyu hele de droplamasaydi Ergun'den cok daha iyi bir durumda olurdu.

Yine de ilk turda Murat'la eslesip yari finalde Ergun ile eslesmek yerine yari finalde Hayri'yi zorlamayi tercih ederim.

Sercan'i gececegimi tahmin ediyorum, Stuckey Persembe ya da Cuma donecekmis o sikinti ama yine de kaybedecegimi dusunmuyorum soke edici bir sakatlik vs olmadigi surece (Bynum'un da donecegini varsayiyorum tabii)

Havaya girelim biraz ;)

Nba_playoffs.jpg

[video=youtube;U876Dz1DBaw]https://www.youtube.com/watch?v=U876Dz1DBaw[/video]

Ortak bi strateji uygulandigi yok, ben kazansaydim Murat ile karsilasacaktim ilk turda onun yerine yenilip Ergun ile finale kadar karsilasmamayi tercih ettim. Tercihimin yanlis oldugunu fark ediyorum yalniz zira Hayri su anda Delfinoyu hele de droplamasaydi Ergun'den cok daha iyi bir durumda olurdu.

Yine de ilk turda Murat'la eslesip yari finalde Ergun ile eslesmek yerine yari finalde Hayri'yi zorlamayi tercih ederim.

Sercan'i gececegimi tahmin ediyorum, Stuckey Persembe ya da Cuma donecekmis o sikinti ama yine de kaybedecegimi dusunmuyorum soke edici bir sakatlik vs olmadigi surece (Bynum'un da donecegini varsayiyorum tabii)

Oyuncularımı hırslandırdın Umut şimdi hapı yuttun :sopa: :asd:

videoda hiçbir oyuncum yok bu sebeple gaz yerine bir umutsuzluk bir hüzün aldı içimi. teşekkürler murat

Plan yapmayın plan tutmaz yahoo fantasy baskette

emekçilerden kurulu bir takımım var ...

oraya joe'yu almayan ekibe selam yolluyorum

ya yemin ediyorum bu topici yukarida görünce sinirim artiyor, nefret ediyorum bu basliktan.

ayrica yemin ediyorum bu basligin amaci ne, onu bile bilmiyorum.

2 sayfa okuduysam, biyik brakayim

cok uyuz bir baslik, bir konu.

mumkunati olsa bir el bombasi atip, burda takilan herkesi baska bir dunyaya yollardim.

forumda yukarıdaa gördügümde en mutlu oldugum başlık budur

Geri
Üst Alt