Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Hayri'yle matchup'ın son 2 günü çok ilginç. Tam 14 Nisan'a bakıp küfür edecektimki, son günkü duruma baktım :D

14 Nisan : benim 1, Hayri'nin 7

15 Nisan : benim 11, Hayri'nin 5 adamı oynuyo :D

Ergün, Lowry'i alarak işi bitirmiş. Hayri cidden Lowry'i droplayıp sonra sakatlığının düzelip düzelmediğine bakmayacak kadar HRBO yani.

evet lowry'yi iyi kaptım, ariza son 1 ayda hiç katkı vermedi zaten, maçların yarısında da oynamamıştı sakat olduğu için.

Hayrinin takımında oyuncular çok az maç kaçırıyorlar her hafta 50+ oyuncusu maç yapıyor, bende ise sürekli birileri sakat. Bu hafta da howard ve augustin sakat. Takımda eksik olduğu anda hayri'yi devirmek zor.

İlk turda Hayri dışında herhangi birisi gelse (OKC dahil) turu geçerdim ama maalesef..

o kadarına bakmadım da Hayri'yi yenmek hakkaten baya zor.Adam kötü bir hafta geçirmesine karşın 5000'i gördü

o kadarına bakmadım da Hayri'yi yenmek hakkaten baya zor.Adam kötü bir hafta geçirmesine karşın 5000'i gördü

hayrinin avantajı oyuncularının istikrarlı oluşu, her hafta 50+ oynayınca garanti 5000 oluyor zaten. Hayri'yi yenebilmek için sakat olmaması lazım kadroda kesinlikle.

hayrinin avantajı oyuncularının istikrarlı oluşu, her hafta 50+ oynayınca garanti 5000 oluyor zaten. Hayri'yi yenebilmek için sakat olmaması lazım kadroda kesinlikle.

Hem istikrarlı hem de belli standardı olan oyuncuları var.Üstüne potansiyeli fazla olan (+150) oyuncular da fark yaratıyor..

Batum ve Gordon sakatlıklarından dolayı oynamamış. Parsons 0/7 FG falan. Hayri'ye kaybetceğimi zaten biliyodum da erkenden bu kadar fark olunca maçın zevki kaçtı :D

Batum ve Gordon sakatlıklarından dolayı oynamamış. Parsons 0/7 FG falan. Hayri'ye kaybetceğimi zaten biliyodum da erkenden bu kadar fark olunca maçın zevki kaçtı :D

Ahım tuttu herhalde Sercan, benim matchupta o kadar adamım sakatlanınca :D

howard bu gece yine yokmuş, kariyerinde doğru düzgün maç kaçırmamış reyiz ama gitti tam bizim play off larda sakatlandı :)

bu basliga uyuz oldugumu dile getirdim mi eskiden bilmiyorum, ama getirmediysem simdi herkes bilsin istiyorum

Salman, evlat olsan sevilmezsin güzel kardeşim.

Saygılar.

5. olup Avrupa Ligi ön elemelerini katılmak için çabalıyorum. Sakatlarım birer birer iyileşiyor. Hedefimize ulaşacağız hayırlısıyla :)

insan haber verir ben hiç bakmadım 200 küsür puanım boşa gitti

Geri
Üst Alt