Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.942
- 28.169
- 3.183
Güvenilir değil gibi. Bence olursa Alioski, Van Anholt falan olur yada İngiltere tarafından Omar Richards, Adrián Bernabé, Yasser Larouci gibi bir sürpriz olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlışın var Selçuk'u Terim ve Hasan Şaş bitirdi. Hatta son görüşmede Hasan Şaş ve Selçuk'un alışveriş merkezinde resimleri düşmüştü.Selçuk'u Polat bitirdi. Terim yoktu piyasada bu olaylar olurken.
yahu sen FT ve Hasan'ın ağzından böyle bir şey duymamışsın, haberlerin yorumlarına göre onlar aldı diyorsun. Ben adamın röportajını getiriyorum geçsin o işleri diyorsun.Geçsin o işleri. Daha nelere “ben yaptım” dedim gitsin zapata getirsin alemci sezginle.
ElmanderdiSelçuk'u Polat bitirdi. Terim yoktu piyasada bu olaylar olurken.
Selcukla elmanderle polat anlaştı. Çok iyi hatirliyorum o dönemi. Şike tapelerinde bile konusu geçmişti. Adnan söz almış çocuktan diye. Bulursam atarım.Geçsin o işleri. Daha nelere “ben yaptım” dedim gitsin zapata getirsin alemci sezginle.
Elmanderdi
İkisiylede polat ön anlaşma yapmıştı diye hatırlıyorum bende.Ama tahminim selçuk daha sonra fener daha fazla veriyor diye yan çizmiş ve terim ve hasan ikna etmiş olabilir.çünkü onların öyle fotografları vardı galiba selçukla. ki selçuk baya yüklü kontratla gelmişti zaten ilk seferindedeSelcukla elmanderle polat anlaştı. Çok iyi hatirliyorum o dönemi. Şike tapelerinde bile konusu geçmişti. Adnan söz almış çocuktan diye. Bulursam atarım.
7,5m piyasası varAlioski geldi sola geçiniz bu işleri. Bu arkadaş belli ki bir Anadolu kulübüne gelecek , piyasa yapıyor.
7,5m piyasası var
Alioski'yi sol kanat kullanabilir hoca.
Orta saha lzm. Yerli rotasyonlar haric 2 tane oyun zekası yuksek adam lzm. Gedson gidecekse 3 tane lzm. Nasıl olacak bu işler olm. Elde satacak marcao var sadece. Satarsak savunma hattını da tekrar kurmamız gerekecek7,5m piyasası var
Alioski'yi sol kanat kullanabilir hoca.
Melih, dedik zaten görüşmüştür diye. O kadarını biliyorum ve hatırlıyorum. Mesele getirmede. Terim getirdi buna kalsa alamazdı. Alabilecek olsa önceki kaçırdıklarını alırdı diyorum. Fenerin elinden aldı Terim. Bak link attık Selçuk’un kendi ifadesi. Polat aramıştır TS’yi ve Selçuk’un menajerini “he he” demişlerdir. Rıdvan çakalı bile baskı yapıyordu Fener yönetimine “Selçuk’u alan domine eder önümüzdeki yılları” gibisinden. Polat bir nane bitirecek Başkan değildi. Bitirse de dünyaları vererek olurdu bu ki onu da yapamazdı. Terim olmasaydı muhtemelen ağlamazdık. Bugün karışmadığı için, kendi ifadesi, MHY olsun İrfan olsun hepsini kaçırdılar. Bak üzüldüm demiyorum ancak alamadılar.Selcukla elmanderle polat anlaştı. Çok iyi hatirliyorum o dönemi. Şike tapelerinde bile konusu geçmişti. Adnan söz almış çocuktan diye. Bulursam atarım.
Haber mi ? Selçuk’un ifadesi ve görüntüler diyorum. Boşa uğraştırıyorsun beni adaş bak. Okuyabilirsin orada. Polat aramıştır ki aramaması anormal olan. TS kadrosu çok iyiydi ve Selçuk o takımın Burak-Engin-Colmanla birlikte en iyi isimleriydi. Bunları bize getirende Selçuk’un gelişiydi. Onu da Fb ve bjk’den ve hatta ts’den alıp getiren oyuncuyu ikna eden Terim’dir. Polat görüşmüşmüş, görüşmeyle olsa o işler Topuz Bjk’de olurdu daha nice örnek var.yahu sen FT ve Hasan'ın ağzından böyle bir şey duymamışsın, haberlerin yorumlarına göre onlar aldı diyorsun. Ben adamın röportajını getiriyorum geçsin o işleri diyorsun.
Emrahcim söz kesilmiş diyorum nesini anlamiyorsun? Terim yokken söz kesilmiş. Terim olmasa gelmezdi diyorsun, Tapeyi bulursam atacam. Maaşı, imza parası bile tapeye yansımıştı. Aysal sadece imzaya döktü.Melih, dedik zaten görüşmüştür diye. O kadarını biliyorum ve hatırlıyorum. Mesele getirmede. Terim getirdi buna kalsa alamazdı. Alabilecek olsa önceki kaçırdıklarını alırdı diyorum. Fenerin elinden aldı Terim. Bak link attık Selçuk’un kendi ifadesi. Polat aramıştır TS’yi ve Selçuk’un menajerini “he he” demişlerdir. Rıdvan çakalı bile baskı yapıyordu Fener yönetimine “Selçuk’u alan domine eder önümüzdeki yılları” gibisinden. Polat bir nane bitirecek Başkan değildi. Bitirse de dünyaları vererek olurdu bu ki onu da yapamazdı. Terim olmasaydı muhtemelen ağlamazdık. Bugün karışmadığı için, kendi ifadesi, MHY olsun İrfan olsun hepsini kaçırdılar. Bak üzüldüm demiyorum ancak alamadılar.
Bu dedigin dogru gibi. Ben de Hasan ile son kez gorustuler diye okudum ve duydum. Belki de imzalar atildiktan sonra planlamalar icin bulustular.İkisiylede polat ön anlaşma yapmıştı diye hatırlıyorum bende.Ama tahminim selçuk daha sonra fener daha fazla veriyor diye yan çizmiş ve terim ve hasan ikna etmiş olabilir.çünkü onların öyle fotografları vardı galiba selçukla. ki selçuk baya yüklü kontratla gelmişti zaten ilk seferindede