Yairo Moreno, Galatasaray‘da İddiası!

Falcao bi ise yarayip getirse bari

Yukseliste olan bikac Kolombiyali ve Uruguayliyi kapak abileri sayesinde

anladım yine de inanmayın derim böyle bir ısı haritası marcelo ve davies de bile yok.

Aslında oynadığı lige bağlı olarak, böyle bir harita gerçek olabilir. Birkaç vidyosunu izledim, herif her yerden çıkıyor, çizgiden ziyade orta alana yakın ilerliyor topla filan. Değişik.

İsmi çıkan sol bekler gayet iyi. Bizimkiler transferde akıllanmaya başlıyor gibi.

Alioskiden daha zor transfer

Kagit uzerinde free agent sol bekler icinde Schlupp Bernat R.Bertrand Amavi ve Van Aanholt'tan sonra en iyisi
Açıkçası tanımıyorum oyuncuyu ama biraz bilinmeyenli bir oyuncu gibi ben her türlü Epl'de oynamış ve oynayan adamı tercih ederim ne kadar doğru tartışılır da bence daha geçerli bir profil.

Sol bekte harcanir. Sol ic ya da emre kilinc gibi serbest 8 oynasa daha iyi olur. Solbekte epey etkisiz.
Caner kadar etki yaratamaz mı bek olarak? Bizim takım genelde ileride kurulu oynuyor zaten, özel meziyetlerini yine sergileyebilir gibi o alanda fırsatı olur gibi sıkça ama bilemedim tabii hiç 90 dk bile izlemedim adamı sadece profili baz alarak konuşuyorum.

Açıkçası tanımıyorum oyuncuyu ama biraz bilinmeyenli bir oyuncu gibi ben her türlü Epl'de oynamış ve oynayan adamı tercih ederim ne kadar doğru tartışılır da bence daha geçerli bir profil.

Caner kadar etki yaratamaz mı bek olarak? Bizim takım genelde ileride kurulu oynuyor zaten, özel meziyetlerini yine sergileyebilir gibi o alanda fırsatı olur gibi sıkça ama bilemedim tabii hiç 90 dk bile izlemedim adamı sadece profili baz alarak konuşuyorum.

Dun 90dk izledim.
Temiz bir ayagi var oyun gorusu de iyi. 2 defa iyi orta kesti.Hizi da iyi sayilir.

Devsirme sol bek oldugu icin saraccinin cok basit topla driplinglerini yapamiyor/denemiyor. Kademe anlayisi yok. Mudahale ve tacklelar basarisiz.
Dun Eze 1-2 kez bunun yanindan yuruyerek gecti. Karsilik veremedi foul yapmayi bile bilmiyor.

Emre Kilinci sol beke koysak ayni topu oynar oyle diyeyim.

Dun 90dk izledim.
Temiz bir ayagi var oyun gorusu de iyi. 2 defa iyi orta kesti.Hizi da iyi sayilir.

Devsirme sol bek oldugu icin saraccinin cok basit topla driplinglerini yapamiyor/denemiyor. Kademe anlayisi yok. Mudahale ve tacklelar basarisiz.
Dun Eze 1-2 kez bunun yanindan yuruyerek gecti. Karsilik veremedi foul yapmayi bile bilmiyor.

O zaman bize gelmez bu tahlile göre en azından sol bek olarak, orta sahada da zayıf kalır sadece ofansta iş yapacaksa

O zaman bize gelmez bu tahlile göre en azından sol bek olarak, orta sahada da zayıf kalır sadece ofansta iş yapacaksa
Ben forumda gorup videosunu ilk defa izledigimde hoca bunu emre kilincin yerine istiyor galiba dedim. Kanatlarda ve serbest 8 olarak is yapabilir. Oyun gorusu şutlari ve genel olarak ayagi emre kilinctan daha iyi duruyo. Free oldugu icin ben her turlu alinmali diyorum.

Dun 90dk izledim.

Eze bu kadar ezdiyse ikinci yarı Eze'yi niye sola çektiler ağırlık olarak?

Var mı fikrin

Geri
Üst Alt