Yalçın Ayhan Beşiktaş'ta

Bu adamın tek iyi yaptığı şey hava toplarındaki hakimiyeti. Başka bir özelliği yok. Vasat anadolu futbolcusu, yine giderayak iyi piyango vurdu.

Murhan gene ne sacmaliyor ya.

Ben futsal takımına falan aldılar sanmıştım başlığı görünce.

Gayet iyi oyuncu ozellikle lig icin.Forvet olsam sert,yildirici Yalcin'i degil yumusak,gucsuz Semih'i karsimda gormeyi isterim.

Bence iyi transfer Beşiktaş için ama şampiyon olamazlar o kesin.

Konyaspor , Besiktasdan iyi transfer yapiyor valla

Adam öyle böyle yuvarlana yuvarlana Bjk'ye kapagı attı. Yani bizden sonra heralde 1.Ligde kariyerini devam ettirir diyordum, şaşırttı beni. Hırslı topcu doğrusu, takdir etmek gerekir.

Tam bir kasap.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ciddi ciddi almışlar lan ben balon haber sanıyordum :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:

Tam Türk Ligi futbolcusu..Yalçın rotasyon için iyi adamdır.. beşiktaş çapında bir takımda da banko oynayabilir.

Yedik içtik dalga geçtik falan da bizim aldığımız Chedjoularla Danylerde unutulmadı.

Taş yerinde ağırdır hesabı eğer istikrar tutturusa iş yapabilir.

5+3'e kadar hazir oldugunu görmüs olduk BJK'nin. Yokluktan bonservissiz yerli stoper aliyorlar.

bilmem o haberi gördünüz mü, gecenlerde sürekli dany'i takasla göndermeye ugrasiyoruz ama hepsi bizden chedjou'yu istiyor yaziyordu. dany nounkeu'ya akli basinda hicbir KULÜP talip olmaz

Hocam zaten Dany'i ben de takimimda istemem demek istedigim seyi kacirdin sen. Takimimda Dany ile Yalcin olsa Dany'i bile ona tercih ederim dedim. Yalcin fazlasiyla yetersiz bir futbolcudur, kasaptir v karaktersizdir de bana gore. Bizim takimimizdaki defanslar da yetersiz olmasina karsin Yalcin'la kiyaslanacak kadar da degillerdir.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam zaten Dany'i ben de takimimda istemem demek istedigim seyi kacirdin sen. Takimimda Dany ile Yalcin olsa Dany'i bile ona tercih ederim dedim. Yalcin fazlasiyla yetersiz bir futbolcudur, kasaptir v karaktersizdir de bana gore. Bizim takimimizdaki defanslar da yetersiz olmasina karsin Yalcin'la kiyaslanacak kadar da degillerdir.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende sizi yanlış anlamışım. :)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt