Yalçın Koşukavak: "Antrenörlük hayatımda bu skorla ilk kez karşılaştım"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
ÖZEL RÖPORTAJ | Yalçın Koşukavak: İstanbulspor, Türk futbolu için bir  mihenk taşı | Goal.com

Yalçın Koşukavak: ''Bu skorla antrenörlük kariyerimde ilk defa karşılaştım. Çok üzüldüm.''

Yalçın Koşukavak: "Genç oyuncuların bu skorların altından kalkması kolay değil. Bir sonraki maçta futbolcuları psikolojik olarak ayağa kaldırmamız gerekiyor. Aklıma başka da bir şey gelmiyor şu an."

Yalçın Koşukavak: "Oyun başladığında 5. dakikada Galatasaray 2 top getirdi 18'imize. Orada psikolojiyi kaybettik. 2-0'dan sonra oyun zorlaşıyor. Çaresiz kalıyorsunuz. Bu sıradaki takımların erken geriye düşmelerini tolere etmeleri çok güç."

Yalçın Koşukavak: "Top bizdeyken de Galatasaray'dayken de reaksiyon gösteremedik. Bizim başka problemlerimiz de var. Pazar günü Karagümrük maçımız var. Antrenörlük hayatımda bu skorla ilk kez karşılaştım."

Yalçın Koşukavak: "Oyuncu sayısı olarak da ciddi problemlerimiz var. 3 gün sonra maç var ve aynı oyuncularla oynayacağız. Rotasyon sorunumuz var. Oyuncu almamız lazım ama bu zamanda olay değil. Kaliteyi yükseltmemiz gerekiyor. Genç oyunculara taşıyamayacağı yükler veriyoruz."

Adamın gözleri doldu konuşurken

Bu kadarı bana biraz abartı geldi, stadın kafesinde bir çay ikram etseydi Abdülrahim Albayrak.

En azından samimi bir şekilde açıklama yaptığı için tebrik eder, diğer rakiplerimizden puan almasını dileriz.

Geri
Üst Alt