GSC Portal Yalman: "Kötü bir miras devralıyoruz"

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
1411478841_027650300_1411478841.jpg

Galatasaray Kulübü Başkan adayı Alp Yalman, basın toplantısı düzenledi. Yalman, Galatasaray'daki sorunları çözeceklerini söyledi.

Detaylar GSC Portal'da!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray hiçbir kulüple düşman olmaz. Her kulübün dostuyuz, yakınıyız.

baska kaynaklarda direk fenerbahce diye girmisler bu kismi
bilmiyorum

Aziz ile dost olan Galatasaraylı değildir.

I am the one who knocks!

ALP Yalman herkes ile dost olmaya calisan bir Insan´dir, o yüzden genel olarak sayilan bir insandir. Bu bilinmeyen birsey degil, bu adama mesnetsiz bir sekilde küfür bile etsen, o olayi yatistirmaya calisir. Kimse ile düsman olmaz , kimse ile savasmaz.

Bu konjektürde ise Fenerbahce ile dost olmak yaramaz, hatta yakismaz bile. O yüzden Alp Yalman aradigimiz profilde degil, 5-6 sene sonra ortam temizlenir, ozaman Alp Yalman gibi bey efendiler gelebilir o konuma. Ama su an böyle seyler söz konusu olmamali bile.

Alp Yalman gibi insanlarinin, bu konkektürde yerlerinin olmamasi aslinda Türk futbolunun bir ayibidir... Her Yönetici Türkiye´de Alp Yalman kadar temiz ve dostane bir sekilde düsünse, burada pislik diye birsey kalamazdi zaten.

Biz niye bukadar fb ile dost/düşman tartışmalarına giriyoruz ki? BANANE fb'den

İyi niyetinden şüphem yok ama tarz çok önemli. Bu dönemde başkan koltuğu biraz ağır gelir Alp Yalman' a.

GT-I9300 Tapatalk

Galatasaray hiçbir kulüple düşman olmaz. Her kulübün dostuyuz, yakınıyız. baska kaynaklarda direk fenerbahce diye girmisler bu kismi bilmiyorum
Fenerbahçe demese bile öyle girmeleri normal haberi. Sonuçta biz hangi kulüple kavgalıyız ? Beni bir rahatsız eden nokta da "Aziz Yıldırım'ı çok severim,aramızda husumet olamaz" "Şike bizim için 3 Temmuz'da bitmiştir,daha da konuşmak yersiz şike mevzularını" vb. demesi Sevebilirsin,bu senin en doğal hakkın ama Galatasaray başkanlarının bu tip söylemlerle seçime girmeleri abesle iştigal. Tabii bu haber de doğru mu bilmiyorum,nitekim medya denen illet tam bir Fenerbahçe sempatizanı,Galatasaray'ı figüran konumuna sokmak için ölen kişilerden oluşuyor. Yalnız şu da bir gerçek ki Ünal Aysal gibi bir kısmı demeçlerle bile olsa Fenerbahçe'nin üstüne gidebilen bir başkan da görmek zor şu ortamda. Gelenler ılıman politikalar yürüterek meydanı Fenerbahçe'ye bırakacaklar yine. Özellikle Alp Yalman gelirse 2016'ya kadar böyle olacak.

[h=2]"Kötü bir miras devralıyoruz" deyip çok daha kötü bir miras bırakma sonra arkadan konuşturma kimseyi.[/h]

Fikret Orman edebiyatiyla olmaz bu işler azizsever Alp bey.

Uzak dur. Simdiden bu tarz aciklamalara basladiysa isimiz yas. Hele Aziz'i dost gören, sike olayini es gecen bir kisi aday bile olmasin.

Bir sey devralacağın yok amca relaks.

Geri
Üst Alt