- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833

Galatasaray Kulübü Başkan adayı Alp Yalman, basın toplantısı düzenledi. Yalman, Galatasaray'daki sorunları çözeceklerini söyledi.
Detaylar GSC Portal'da!
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe demese bile öyle girmeleri normal haberi. Sonuçta biz hangi kulüple kavgalıyız ? Beni bir rahatsız eden nokta da "Aziz Yıldırım'ı çok severim,aramızda husumet olamaz" "Şike bizim için 3 Temmuz'da bitmiştir,daha da konuşmak yersiz şike mevzularını" vb. demesi Sevebilirsin,bu senin en doğal hakkın ama Galatasaray başkanlarının bu tip söylemlerle seçime girmeleri abesle iştigal. Tabii bu haber de doğru mu bilmiyorum,nitekim medya denen illet tam bir Fenerbahçe sempatizanı,Galatasaray'ı figüran konumuna sokmak için ölen kişilerden oluşuyor. Yalnız şu da bir gerçek ki Ünal Aysal gibi bir kısmı demeçlerle bile olsa Fenerbahçe'nin üstüne gidebilen bir başkan da görmek zor şu ortamda. Gelenler ılıman politikalar yürüterek meydanı Fenerbahçe'ye bırakacaklar yine. Özellikle Alp Yalman gelirse 2016'ya kadar böyle olacak.Galatasaray hiçbir kulüple düşman olmaz. Her kulübün dostuyuz, yakınıyız. baska kaynaklarda direk fenerbahce diye girmisler bu kismi bilmiyorum