Üye Görüşü Yanlış Mentaliteler!

Görüşüne saygı duymakla beraber dünkü oyunundan bende memnun değilim takımın oyundan da memnun değilim 2-3 oyuncu beklentileri verebildi onun dışında biraz sağlam bir takım olsaydı 4-5 gol atardı bize.Orta saha forvet defans hepsinin arasında kopukluk var.
Eyvallah, belki yapılan safsata yorumlara sinirlendigimden ben de abartıyor olabilirim. Tüm fatura selçuk'a çıkmış vaziyette. Bu adam ağzı ile kuş tutsa iyi değildi denilecek.
selçuk inan'a gelene kadar sallanması gereken telles , veysel , burak , dönem dönem sneijder ve dzemali var.

Ben Bruma ile ilgili muhabbetinden bahsetmedim . Konuyu farklı yerlere çekmemelisin , bir oyuncu Pirlo gibidir artık yaşlanmıştır ama hala çok muazzam oynuyodur o oynar yedekte kim olursa olsun

Ama Selçuk gibidir 2 sene hiçbirşey veremez ve yedekteki çalışan çabalayan oynasa yerini alacak gençlere şans vermezsin bu sorundur.
ben konuyu çarpıtmadım dedim ki biz 97li oyuncu oynatamayız bizim hedeflerimiz anderleth'den farklı dedim RM MANU CHEALSEA falanda oynatmıyo dedim

sende dedin ki varane'ı unuttun sanırım dedin varane 21 yaşında bruma 19 yaşında
brumadan daha gençleri oynatmamızı kimse beklemesin dedim

Son düzenleme:
sen istediğin kadar oranı buranı yırt hiçbişe değişmez ben artık bu aşırı fanatizmi bırakacağım

Eyvallah, belki yapılan safsata yorumlara sinirlendigimden ben de abartıyor olabilirim. Tüm fatura selçuk'a çıkmış vaziyette. Bu adam ağzı ile kuş tutsa iyi değildi denilecek.
selçuk inan'a gelene kadar sallanması gereken telles , veysel , burak , dönem dönem sneijder ve dzemali var.
Veysel in ne olduğu ortaya çıktı zaten Sabri den yeteneksiz ve pozisyon almasını bilmiyor normalde kanatsız oynuyan bir takımın bekini eleştirmem ama Veysel takımın en çok koşanı olmasına rağmen karambole top oynuyor.Selçuk beklentilerin en yüksek olduğu isim 2 sene bize şampiyonluğu başta onun performansı getirdi kilit maçlarda devreye girdi.Ancak şampiyon olamadığımız için söylemiyorum geçen sene tam bir hayal kırıklığı bu sene ise daha erken ama iyi değil benim eleştirdiğim Selçuk dan ziyade Furkan Özçal ın hiçbir şekilde düşünülmemesi.Alt yapıda Birhan Vatansever ve Hüseyin Altuğ gibi bu yaşta şans verilirse ileride yıldız olacak oyuncular varken ziyan olması.

Iste senin gibiler yüzünden bu adam 2 senedir hala banko oynuyor bu takimda hak etmemesine ragmen.
Hayır ; sizin gibi bilinçsiz,sorgulamadan uzak , ezberci , kalıplaşmış zihniyet sebebi ile dünkü futbolu eleştirilmekte.

Ben de son sezondaki performansından haz etmedim , lakin bu demek değildir ki adam dün kötü futbol oynasın !

He sizin gibi " selçuk inan cühelası"na performans düşüklüğü sebebini tek tek anlatabilirim fakat kafa tek yönlü olunca uğraştığıma değmiyor maalesef..

Dün kötüydü. Bunun ezbercilikle alakası yok. Yedirdiği kontralarla ayağından bir türlü çıkarmadığı toplarla, sıfır ileriye oynama hevesiyle ve Burak'a atıp durduğu klasik rezil paslarla ilgisi var. Kötüydü, berbattı, rezildi.

Sürekli yono goroyo oynoyor...
295dc8e5018545aeec4f86945c71ea15.jpg

ben konuyu çarpıtmadım dedim ki biz 97li oyuncu oynatamayız bizim hedeflerimiz anderleth'den farklı dedim RM MANU CHEALSEA falanda oynatmıyo dedim

sende dedin ki varane'ı unuttun sanırım dedin varane 21 yaşında bruma 19 yaşında
brumadan daha gençleri oynatmamızı kimse beklemesin dedim
Sürekli olmasa bile Türkiye kupasında sürekli oynuyabilirler Arsenal Manchester gibi takımlar bu şekilde yapıyor.Bunun yanında ilk 18 e bazı maçlarda alınabilirler son 20 dakika rahat maçlarda forma giyebilirler.Real Madrid Barcelona gibi takımların 2.takımları var ve 2.ligde oynuyolar takip ediyolar ve hazır tutuyolar yani.Biz Arda yı Manisadan geri çağırdığımızda anladık iyi bir futbolcu olduğunu mesela o dönem Cafer Can ve Aydın çok övülüyordu alt yapı hocası bile kimin daha iyi olduğunun farkında değildi yani.2005 Akdeniz oyunlarında Arda yı izlemiştim Cafer Can la beraber oynamışlardı az çok tanıyodum ama gözüm yeni Maradona demişlerdi Cafer Can daydı.

Hayır ; sizin gibi bilinçsiz,sorgulamadan uzak , ezberci , kalıplaşmış zihniyet sebebi ile dünkü futbolu eleştirilmekte.

Ben de son sezondaki performansından haz etmedim , lakin bu demek değildir ki adam dün kötü futbol oynasın !

He sizin gibi " selçuk inan cühelası"na performans düşüklüğü sebebini tek tek anlatabilirim fakat kafa tek yönlü olunca uğraştığıma değmiyor maalesef..

Ezberci demissin ya, ben bu adami hep savundum gecen sezona kadar. Tartismaya girmek istemiyorum ama dün kötü olmadigini görmediysen senin ile bu konuyu konusmaya gerek yok.

Yine tel tel döküldü.

Veysel in ne olduğu ortaya çıktı zaten Sabri den yeteneksiz ve pozisyon almasını bilmiyor normalde kanatsız oynuyan bir takımın bekini eleştirmem ama Veysel takımın en çok koşanı olmasına rağmen karambole top oynuyor.Selçuk beklentilerin en yüksek olduğu isim 2 sene bize şampiyonluğu başta onun performansı getirdi kilit maçlarda devreye girdi.Ancak şampiyon olamadığımız için söylemiyorum geçen sene tam bir hayal kırıklığı bu sene ise daha erken ama iyi değil benim eleştirdiğim Selçuk dan ziyade Furkan Özçal ın hiçbir şekilde düşünülmemesi.Alt yapıda Birhan Vatansever ve Hüseyin Altuğ gibi bu yaşta şans verilirse ileride yıldız olacak oyuncular varken ziyan olması.
Veysel umutlandırmıstı beni hazırlık kampında göze çarpan oyuncuların başında idi. Lâkin eski haline dönüşü de yükselişi kadar hızlı oldu. Sabri daha iyidir veysel'den.

Son sezon " hayal kırıklığı " , kesinlikle ; lafım yok.. + süper Kupa fenerbahçe maçı da aynı şekilde..
Ancak son Eskişehir ve Anderlecht maçlarında gayet iyi oynadı görüşündeyim , alınan skor kötü olunca " adı çıkmış dokuza, inmez sekize " mantığı işliyor.
Şu Cl Maçında Furkan oynatılsa emin olun bu sefer " böyle tecrübesiz adam bu maçta oynatılir mi yaa " denilecekti.

Ezberci demissin ya, ben bu adami hep savundum gecen sezona kadar. Tartismaya girmek istemiyorum ama dün kötü olmadigini görmediysen senin ile bu konuyu konusmaya gerek yok.

Yine tel tel döküldü.

Dün kötü değildi , Eskişehir maçında değildi..
Aksini iddia eden tarafsız ve bağımsız gözlerle tekrar izlesin maçı. Ne bileyim istatistiklere falan baksın.
Ben sana işin gerçeğini söyleyeyim ..

Melo sneijder muslera banko oyuncular , dokunulmuyor onlara..
E pandv dzemali daha yeni gelmiş, kredileri var..
Takımın en oturan bölgesi semih chedjouya zaten suan istenilse de sallanilmaz..
Ee geriye kim kalıyor ; telles, veysel, burak, selçuk

Sürekli olmasa bile Türkiye kupasında sürekli oynuyabilirler Arsenal Manchester gibi takımlar bu şekilde yapıyor.Bunun yanında ilk 18 e bazı maçlarda alınabilirler son 20 dakika rahat maçlarda forma giyebilirler.Real Madrid Barcelona gibi takımların 2.takımları var ve 2.ligde oynuyolar takip ediyolar ve hazır tutuyolar yani.Biz Arda yı Manisadan geri çağırdığımızda anladık iyi bir futbolcu olduğunu mesela o dönem Cafer Can ve Aydın çok övülüyordu alt yapı hocası bile kimin daha iyi olduğunun farkında değildi yani.2005 Akdeniz oyunlarında Arda yı izlemiştim Cafer Can la beraber oynamışlardı az çok tanıyodum ama gözüm yeni Maradona demişlerdi Cafer Can daydı.

türkiye kupasında tabikide oynasınlar ona bişey demedim CLden bahsetmek istedim ben. :)

Üzgünüm ancak çok çocukça bir yorum . Pozisyonları canlı izlemeden buralara göre bakarak hiçbirşey olmaz.. Burda o anki pozisyon durumunu gösterse sen bile utanırsın su yorumdan bak sen bile.
Doğru,utanıyorum;
bir pozisyon vardı, stabil olarak " mal " gibi bekleyen öndeki oyuncuların boşa kaçmasını bekledi fakat o oyuncular oldukları yerlerde bekleyince geriye dönmek zorunda kaldı ve bu yüzden kendisine eleştiriler, hatta hakaretler edildi.
Kusura bakmayın, ben de aynısını yapmalıydim..

Veysel umutlandırmıstı beni hazırlık kampında göze çarpan oyuncuların başında idi. Lâkin eski haline dönüşü de yükselişi kadar hızlı oldu. Sabri daha iyidir veysel'den.

Son sezon " hayal kırıklığı " , kesinlikle ; lafım yok.. + süper Kupa fenerbahçe maçı da aynı şekilde..
Ancak son Eskişehir ve Anderlecht maçlarında gayet iyi oynadı görüşündeyim , alınan skor kötü olunca " adı çıkmış dokuza, inmez sekize " mantığı işliyor.
Şu Cl Maçında Furkan oynatılsa emin olun bu sefer " böyle tecrübesiz adam bu maçta oynatılir mi yaa " denilecekti.
Zaten Furkan ın önce ligde oynaması lazım.Kardeşim şahsen futbolu bildiğimi herşeyden önce futbolcudan anladığımı düşünüyorum.Bek için adayım geçen sene Tarık Çamdal ın Galatasaray karşısındaki oyununu gördüğümde kesin olarak Tarık dı.Uzun süre izledim ve bize gelmesini istedim.Bunun yanında şu anda almamız gereken 2 oyuncu Muhammet Demir ve Ozan Tufan.Veysel i de Eskişehirde izledim beğenmedim.

türkiye kupasında tabikide oynasınlar ona bişey demedim CLden bahsetmek istedim ben. :)
Önce zaten 17-19 yaşındaki futbolcuları kupa ve ligde oynatıp takıma öyle adepte edebilirz diğer türlü Malmö bile bizi yer.1-2 sene A takıma hazırlayıp ondan sonra oynuyabilirler.Ancak Koray Günter gibi oyuncuları kazanmak gerekir ligde sürekli oynatarak.

Dün kötü değildi , Eskişehir maçında değildi..
Aksini iddia eden tarafsız ve bağımsız gözlerle tekrar izlesin maçı. Ne bileyim istatistiklere falan baksın.
Ben sana işin gerçeğini söyleyeyim ..

Melo sneijder muslera banko oyuncular , dokunulmuyor onlara..
E pandv dzemali daha yeni gelmiş, kredileri var..
Takımın en oturan bölgesi semih chedjouya zaten suan istenilse de sallanilmaz..
Ee geriye kim kalıyor ; telles, veysel, burak, selçuk

Kafana hayran kaldim.

bu konudaki bir kac yorum ciddiden fantezi futbolda bile hayretler ile takip edilir :k19:

Geri
Üst Alt