Üye Görüşü Yanlış Mentaliteler!

Selçuk iyi olduğu dönemlerde bile CL için çok sıradan vasat bir oyuncuydu zaten.
Şu haliyle asla bu seviyenin oyuncusu değil hatta uzun zamandır ligde bile kötü oynayıp,sırıtıyor.
Bir de üstüne zam yapıp sözleşmesini uzattık bu adamın yazık cidden.
Yabancı sınırı kalkmadığı sürece bu adamlara mecbur kalıyoruz resmen.
Yabancı sınırı devam ettiği sürece ben CL için fazla bir beklentiye girmeyeceğim artık.

emin= selçuğun kayıp kuzeni
Haha, yav selçuk'a geçen sezon oldukça kızıyordum, bu sezon ışığı gördüm,o yüzden savunuyorum.
Su atılan yorumları gördükçe " takımın genel performansının altına düşmedigi sürece " inadına ve gayet somut veriler ile savunmaya devam edeceğim..

Haha, yav selçuk'a geçen sezon oldukça kızıyordum, bu sezon ışığı gördüm,o yüzden savunuyorum.
Su atılan yorumları gördükçe " takımın genel performansının altına düşmedigi sürece " inadına ve gayet somut veriler ile savunmaya devam edeceğim..
Selçuk hala çok kötü AMA dzemalinin performansını selçuk gösterse yine asar keserdik. Bi tarafı görürken diğer tarafı da görmek gerekir.

Ha gelecek önemli dzemali üstüne koyar selçuk büyük ihtimal koyamaz bana kalsa ikisininde yerine başkalarını koyarım. Bizim en büyük sorunumuz statik orta sahamız +burak.

Türk futbolcusunun temeli hiç yok, pozisyon bilgisi yok, hücum ederken ne yapacağını bilmiyor. Oyuncular pas almak için boşa kaçmıyor, top süremiyor kuvvetli değil hızlı değil kapanan takımları bu yüzden açamıyoruz. Savunma yapmayı hiçbir zaman anlamadık v.s. v.s.

İyi genç oyuncu olsa bizde oynatırız. Arda ilk senesınde cl de oynuyordu 19 yaşlarında felandı takımın en ıyı oyuncusuydu. Bırak şampiyonlar lıgını lıgde oynayabılecek gençler bile yok artık. Butun takımların sorunudur alt yapı gıttıkce kotuye gıdıyor.

Türk futbolcusunun temeli hiç yok, pozisyon bilgisi yok, hücum ederken ne yapacağını bilmiyor. Oyuncular pas almak için boşa kaçmıyor, top süremiyor kuvvetli değil hızlı değil kapanan takımları bu yüzden açamıyoruz. Savunma yapmayı hiçbir zaman anlamadık v.s. v.s.

Türk futboluna manciniler prandelliler hatta mourinho bile bişey yapamaz alt yapıyı tamamiyen degismesi gerekir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt