Yapımcılarda Cinemaximum Boykotu

Yapımcılar kendilerince haklılar ama konuyu tam olarak okumayanlara kısa bir izah yapayım.

Yapımcılar; mısırın,kolanın yada biletin pahalı olduğundan şikayet etmiyor sadece bunlardan ilave pay istiyor.. Sonuç olarak payı aldıklarında eskiye nazaran fiyatlarda yine artış olacaktır.

giren, çıkan yine bize yani :red:

Dunyanin her yerinde boyle, herzaman kaybeden tuketicidir. Her sektorde boyle, giren cikan hep millete.

Sinema sektorundeki serefsizlik uzun zamandir var

mars'i protesto etmek icin elon musk'a patlamis misir firlatalim derim.

Bu durumda ben olsaydim ucreti oder sonra fis veya beyan ile tuketici hakem heyetine gider emsal olusturacak sekilde karar cikartirdim

Sinemada mısır yenmesi başlı başına rezalet bir durum. Mısır+Kola zorla satmak ise rezaletle açıklanamayacak kadar rezil bir durum.

İki fil anlaşır, biz çimenler ezilir.

Bu mevzu ciddiye binmiş bayağı, sonunda sinema fiyatları yükseltilir giren yine halka girer.

boykot da ne demek

pazar günleri cinemaximumdan 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyamızla mı oynamak istiyorlar

Geçmiş olsun renktaş, resmen ticaret oyunlar yapıyorlar. Benim başıma gelse ilgili yer nereyse Belediye v.s. her yere şikayet edip tepelerine çökerdim.

İnternetten almak isteyince istediğin yerden istediğin şekilde alabiliyorsun. Standart bilet ve avantajlı bilet olarak ayrılmış. Avantajlı bilet dediği kola mısırlı olan bilet. Sanırım sistemlerine ikisini de kaydetmişler dediğiniz gibi hukuka aykırı olduğundan. Ama gişeden almaya kalkınca veremiyoruz diyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir sürü sinema var etrafta, cinemaximum nedir ya. baskasina gidersiniz.

Burada yapımcıları haklı buluyorum. Mısır ve içecekler zorla satılamaz. Cinemaximum kurumsal ilişkiler direktörünün şu ukala hadsiz söyleşisini okuyun derim. Resmen sanatçılara saygısızlık etmiş. Kendileri yeni Cem Yılmazlar, Yılmaz Erdoğanlar çıkarabilirlermiş.

Bu söz yerine ben olsam hiçbir filmimi cinemaximum'a vermem!

Film çekmezlerse çekeni bulacağız

2 sene sonra ilk defa dün sinemaya gittim 14 liraya 3D film izledim cinemaximum'da. gerçi ben gişe'den almadım bileti maximum kartla aldım ondan oldu galiba

Bir defa sermayenin yanında değil de emekçinin yanında olsanız olmaz mı Akkülah!
sakin şekilde de yazabilirsin sayın mahir bey

ben de paramı emek harcayarak kazanıyorum yani ben de emekçiyim

niye peşkeş çekeyim kazandığım parayı

beleş biletimi alırım cinemaximumdan

saygılarımla
Refik Yarr Akkülah
Baba Gündüz Üyesi

sakin şekilde de yazabilirsin sayın mahir bey

ben de paramı emek harcayarak kazanıyorum yani ben de emekçiyim

niye peşkeş çekeyim kazandığım parayı

beleş biletimi alırım cinemaximumdan

saygılarımla
Refik Yarr Akkülah
Baba Gündüz Üyesi

Her mesajıma sakin ol demezseniz sevinirim.

Peki 30 tl lik biletlerden film yapımcıları neden 4 tl kazansın? Az önce linkini attığım söyleşiyi okuyun. O küstah kadının söylediklerinden siz de rahatsız olacaksınız!

Şu cinemaximumda TAM 30 DAKİKA reklam olayına da bir çözüm bulsunlar. Her seferinde sülalelerini anmak istemiyorum. Dün "Bizim İçin Şampiyon"a gittik, tam 30 dakika sürdü reklam. Geçen sene twitterdan mesaj attım bununla ilgili, "Hizmetimiz ile ilgili öneriniz için teşekkür ederiz, yapılacak değişikliklerde göz önünde bulunduracağız. Sevgilerimizle" diye cevap geldi ama neredeyse tek el oldukları için iyice azıttılar.

Her seferinde de "İçecek+orta boy mısır 10 TL" ye geliyor ister misiniz diye sormaları da gıcık ediyor. Ulan sanki ucuza veriyorlar.

Reklama bir sey yapilamaz . Fakat diger konu hukuka aykiri

Tavsiyem sinemia alin rahat edin . Sadece ucuzluk vs acisindan degil , kolaylik yonunden de iyi bir firma

Geri
Üst Alt