Yapımcılarda Cinemaximum Boykotu

Reklam için yasa tasarısı çıkmıştı. 10 dakika olacak en fazla tüm sinemalarda.

Burada yapımcıları haklı buluyorum. Mısır ve içecekler zorla satılamaz. Cinemaximum kurumsal ilişkiler direktörünün şu ukala hadsiz söyleşisini okuyun derim. Resmen sanatçılara saygısızlık etmiş. Kendileri yeni Cem Yılmazlar, Yılmaz Erdoğanlar çıkarabilirlermiş.

Bu söz yerine ben olsam hiçbir filmimi cinemaximum'a vermem!

Film çekmezlerse çekeni bulacağız

Yalnız kadının konuşma tarzı aşırı küstahca ve uzlaşmacı bir tarafı da yok. Bilet fiyatlarının ciddi anlamda yüksek oluşu ve sinir bozucu reklam süreleri insanı çileden çıkartıyır. Para verip film izlemeye gidiyorum 25-30 dakika zorla ve yüksek sesle reklam izlettiriyorlar.

Filmlerini bence de vermesinler ve bizlerde mars grubuna gitmesek iyi olur. Kadının konuşma tarzı gerçekten sinir bozucu.

İnternette bacakları yaya yaya izlemek varken, Sinemaya gidip o kadar para vermek hoşuma gitmiyor.

Cinemaximum'a hayatımda bir kere gittim. O da 2012 yılında Titanik'in batışının yüzüncü yılında James Cameron'un Titanik filminin üç boyutlu özel gösterimiydi. Sadece filme 24 TL ödemiştim. O zaman en kral sinema salonu Büyülü Fener'e 7-8 lira ödüyorduk. Titanik şerefine o parayı ödemiştim. Onun dışında adım atmam.

Cem yılmaz filmlerine gidip gülen var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cem yılmaz filmlerine gidip gülen var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Filmleri gerçekten de vasar ank stand up konusunda tavan yapmış.

Yapımılar bitmiş filmleri çok uzun süre bekletme riskine girmezler.
Hem talep azalır hemde sızma ihtimali doğar.
Sızarsa eğer çok zor duruma düşerler ve çok ilginç olur

Yersiz bir istek. Savunmuyorum ama bu biraz şey gibi petrol tedarikçileri, istasyonlardan araba yıkama paralarından pay istemesi gibi.

Şu Cem Yılmaz'a saldıran bilmem ne yöneticisi kadın tipi de gıcık kendi de, o kadın görevde olduğu sürece Cinemaximum benden para kazanamaz, haftaya Maximile kartımı da iptal ettireceğim.

Şahan güzel ti'ye almış..

dikkat şahan çıkabilir günlerine götürdü resmen :tbr::tbr:

Reklama bir sey yapilamaz . Fakat diger konu hukuka aykiri

Tavsiyem sinemia alin rahat edin . Sadece ucuzluk vs acisindan degil , kolaylik yonunden de iyi bir firma
reklamlar için yasal düzenleme yapılıyor. kanun tasarısı meclise sunuldu. gözünüzden kaçmış galiba. iyi seneler.

İmax dışında sinemaya gitmiyorum , bazen yerli sinema o da destek olsun diye.

Bu Mısır kola olayı nedir zorla mı satıyorlar anlamadım.

Hep online aldığım için bilet..

İmax dışında sinemaya gitmiyorum , bazen yerli sinema o da destek olsun diye.

Bu Mısır kola olayı nedir zorla mı satıyorlar anlamadım.

Hep online aldığım için bilet..
online platformlardan yahut zincirin internet sitesinden alırsan kampanya dışı sadece rüsum vergisi kesilen koçanlı bileti ödüyorsun. bunun da %41.5'u salona %41.5'u yapımcıya kalıyor geri kalan %17 ise kdv, thk payı, damga vergisi ve rüsum vergisine yani devlete gidiyor.

yani bilet 12 tl ise yaklaşık 5 tl yapımcıya gider. 20 tl ise 8.3 tl gider. yapımcıların söylediği misal film arasında mısır almak istedin bunun fiyatı 10 lira ama sana eğer gişeden alırsan büfeye gitmeden bunu 5 tlye sayıyor. sana direkt mısır satmış oluyor. bu 5 tlinin yanına da 5 tlilik meşrubatı büfe fiyatı yerine 2.5tlden yapıyor yani sana bilet+meşrubat+mısırı = 12+5+2.5 olarak satıp promosyonla %50 indirim uyguluyor.

bu yapımcılar ise şark kurnazlığı yapıp ekstra ödenen 7.5 tl'yi zincirden istiyor. yani bilet fiyatları ucuzlasın demiyorlar. bize hakkımız olmayanı verin diyorlar. yoksa kendilerine bilet parasının kanuni kısmı veriliyor zaten.

kim haklı dersen ikisi de haksız ama zincirin kendince bir mantığı var onların haksızlığı sade ekstra verilen 7.5tlnin yüksek olması misal 4 lira olsa makul olur maliyetinin üstünde %10luk da bir kar elde ederler ama yapımcılar hangi hakla mısır-meşrubat parası ister ki? güvendikleri parayla satın aldıkları satılık kalemler vasıtasıyla konuya vakıf olmayan ve yüksek bilet fiyatlarından muzdarip izleyicilerin desteğini arkalarına alıp kendi paylarını genel bilet fiyatlarını yükseltmek pahasına arttırma açgözlülüğü. hepsi bu melih bey iyi seneler.

Geçen gitmiş arkadaşlarım 20 liraya mısır cola zorunlu aldırılmış saçmalıga bak.Ulan ben yemek zorundamıyım senin mısırını şerefsiz herifler.Hadi totonuz yiyorsa devam edin şimdi bu uygulamaya bütün ünlüler çekildi piyasadan.

Geçen gitmiş arkadaşlarım 20 liraya mısır cola zorunlu aldırılmış saçmalıga bak.Ulan ben yemek zorundamıyım senin mısırını şerefsiz herifler.Hadi totonuz yiyorsa devam edin şimdi bu uygulamaya bütün ünlüler çekildi piyasadan.
Ben bunu soruyorum mısır kola nasıl zorunlu olabilir bir kere sağlığa aykırı.

Bildiğin dava konusu bu

Geri
Üst Alt