- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Reklam için yasa tasarısı çıkmıştı. 10 dakika olacak en fazla tüm sinemalarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reklam için yasa tasarısı çıkmıştı. 10 dakika olacak en fazla tüm sinemalarda.
Daha uygulanmamış. Teklif edilmiş. Ben yanlış hatırlamışım sori.Çıktıysa da uymuyorlar demekki renktaş.
Burada yapımcıları haklı buluyorum. Mısır ve içecekler zorla satılamaz. Cinemaximum kurumsal ilişkiler direktörünün şu ukala hadsiz söyleşisini okuyun derim. Resmen sanatçılara saygısızlık etmiş. Kendileri yeni Cem Yılmazlar, Yılmaz Erdoğanlar çıkarabilirlermiş.
Bu söz yerine ben olsam hiçbir filmimi cinemaximum'a vermem!
Film çekmezlerse çekeni bulacağız
Cem yılmaz filmlerine gidip gülen var mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gora'ya gülmüyorsan senin sorunun Recep. Diğer filmleri mok yesin.Cem yılmaz filmlerine gidip gülen var mı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şahan güzel ti'ye almış..
dikkat şahan çıkabilir günlerine götürdü resmen![]()
reklamlar için yasal düzenleme yapılıyor. kanun tasarısı meclise sunuldu. gözünüzden kaçmış galiba. iyi seneler.Reklama bir sey yapilamaz . Fakat diger konu hukuka aykiri
Tavsiyem sinemia alin rahat edin . Sadece ucuzluk vs acisindan degil , kolaylik yonunden de iyi bir firma
Meclisten ne zaman gecer Mustafa bey. Iyi senelerreklamlar için yasal düzenleme yapılıyor. kanun tasarısı meclise sunuldu. gözünüzden kaçmış galiba. iyi seneler.
şubat gibi diye duymuştum ama kanun metninde uygulanma süresi 6 ay deniyor yani eylül ayı gibi okullar açılınca tam olarak yürürlüğe girer doruk bey.Meclisten ne zaman gecer Mustafa bey. Iyi seneler
online platformlardan yahut zincirin internet sitesinden alırsan kampanya dışı sadece rüsum vergisi kesilen koçanlı bileti ödüyorsun. bunun da %41.5'u salona %41.5'u yapımcıya kalıyor geri kalan %17 ise kdv, thk payı, damga vergisi ve rüsum vergisine yani devlete gidiyor.İmax dışında sinemaya gitmiyorum , bazen yerli sinema o da destek olsun diye.
Bu Mısır kola olayı nedir zorla mı satıyorlar anlamadım.
Hep online aldığım için bilet..
Ben bunu soruyorum mısır kola nasıl zorunlu olabilir bir kere sağlığa aykırı.Geçen gitmiş arkadaşlarım 20 liraya mısır cola zorunlu aldırılmış saçmalıga bak.Ulan ben yemek zorundamıyım senin mısırını şerefsiz herifler.Hadi totonuz yiyorsa devam edin şimdi bu uygulamaya bütün ünlüler çekildi piyasadan.