Turgay Ceylan
Sarı Üye
- 17 Mayıs 2010
- 969
- 116
- 293
30 dk film başı, 5-10dk film arası reklam oluyor.Bu reklam olayı film esnasında da mı oluyor?
Atıyorum film 1 saat 50dk. 15:00 seansına giriyorsun, 18:00'den önce çıkamıyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 dk film başı, 5-10dk film arası reklam oluyor.Bu reklam olayı film esnasında da mı oluyor?
gösterim öncesi ben de 4 sene oldu sinemaya gitmeyeli ama o kadarını unutmadım henüz renktaşBu reklam olayı film esnasında da mı oluyor?
30 dk film başı, 5-10dk film arası reklam oluyor.
Atıyorum film 1 saat 50dk. 15:00 seansına giriyorsun, 18:00'den önce çıkamıyorsun.
Hadi film başını anladım da, her ne kadar 30 dakika nedir ulan desem de, film arası nedir yahu. Sonuçta ücretli bir aktivite bu.30 dk film başı, 5-10dk film arası reklam oluyor.
Ya o standart değil kimi arada hiç vermiyor kimi 5 dk veriyor, 15 dk verene denk gelmedim ama vardır yani ki varmış.Hadi film başını anladım da, her ne kadar 30 dakika nedir ulan desem de, film arası nedir yahu. Sonuçta ücretli bir aktivite bu.
Peki Filme yarım saat geç girme imkanı yok mu reklamları ekmek için?
Hadi film başını anladım da, her ne kadar 30 dakika nedir ulan desem de, film arası nedir yahu. Sonuçta ücretli bir aktivite bu.
Peki Filme yarım saat geç girme imkanı yok mu reklamları ekmek için?
Beni hiç ilgilendirmeyen bir konu -uzun zamandır sinemaya gitmediğimden- ama burada yapımcılara hak veriyorum, sonuna kadar.