Yardımcı Antrenörümüz: Johan Neeskens

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'ın yardımcısı da Hollandalı

umarım hollanda alt yapılarından bize iyi genç oyuncu bulurlar...

Harika inşallah dediğimiz gibi uzun yıllar kalırlar..

Biraz aç gözlülük olacak ama ben işte bu sene Avrupa Ligi şampiyonluğu beklerim bu takımdan üstelik oyuncu transferinde de bu heyecanları çok yaşayacağa benziyoruz;)

Kesin mi bu yardımcı olayı? Çok önemli bir adam çünkü

Abi resmen 2 tane üst düzey TD'miz var, ve bu iki kişi daha öncede birbirleriyle (Hollanda-Barcelona oha lannn:eek:) çalışmışlar.

Allahım sana geliyorum.:D

yardımcı antranörümüzde çok kaliteli bir isim çok büyük iş başardık gerçekten...

Bu arada antuda kavgalar başladı :D:D:D:D kopıuyorum şu an bir kısmı dio bize ne diğer kısım dio daum daha ii :D

yardımcı hocamız cok da iyi penaltı atar bu arada:)

(bkz. World Cup 74 final)

Abi resmen 2 tane üst düzey TD'miz var, ve bu iki kişi daha öncede birbirleriyle (Hollanda-Barcelona oha lannn:eek:) çalışmışlar.

Allahım sana geliyorum.:D

Son cümlen tamamen kopardı beni:D:D:D

Bu cümleden sonra beni de bekle ben de geliyorum :D:D:D

Galatasaray'a çok faydası dokunacaktır.

Bu arada antuda kavgalar başladı :D:D:D:D kopıuyorum şu an bir kısmı dio bize ne diğer kısım dio daum daha ii :D

haklılar dostum daum büyük rakıyı susuz bir oturta içiyormuş.hem muhabbetide sağlam diyorlar kafa dumanlı olunca:D

bu da anguttan alınma :D

Allahtan adamların parası yok..Yokken Kewell‚ Baros‚ Meira‚ Lincoln‚ Rijkard gibi adamları alıyorlar bir de statları biter gelirlerini yükseltirlerse ne olur bilemiyorum..

SİZİ SATIN ALACAZ SİZİ hahaha :D angut yusuf yusuf

Neeskens etliye sutluye karismayan bir adam ama futbolcu zamanindan gelen buyuklugu, kenarda durdugu vakit oyunculara extra bir guc verebilir. Bir Ten Cate degil kendisi.

bu sene hiç başarı beklemiyorum..!!! biz artık geleceğe yönelik düşünüyoruz...Barça'nın oyun sistemni barçaya bu yerleştirmiştir ve barça şuan Rijkaard'ın taktiğiyle en üstte.Başarılar hemen gelmez onun için beklicez ama bi zaman gelecekki bütün kupalara ambargo koyacaz...!!!!

SADECE SABIR SABIR SABIR....!!!!

nolur bu adama sabredelim.. bizi umarim istenilen yerlere getirir yoksa boylesine kariyerli bir hocayi da harcamiş olmayalim..

bu sene hiç başarı beklemiyorum..!!! biz artık geleceğe yönelik düşünüyoruz...Barça'nın oyun sistemni barçaya bu yerleştirmiştir ve barça şuan Rijkaard'ın taktiğiyle en üstte.Başarılar hemen gelmez onun için beklicez ama bi zaman gelecekki bütün kupalara ambargo koyacaz...!!!!

SADECE SABIR SABIR SABIR....!!!!

2 senede 4 hoca degistirenlerden, son geldigi takimi kume dusurmusken(Sparta), ligin ilk yarisinda Barca'yi kume dusme hattinda oynatmasina ragmen, destegini cekmeyen Laporta sabrini beklemeyin.

Ve Rijkaard İstanbul'da

Galatasaray'ın yeni direktörü Rijkaard İstanbul'a geldi. Havaalanında yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Hollandalı teknik adamın şaşkınlığı dikkatlerden kaçmadı.

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57421

yine bu transfer haldun abinin eseri bu adma transfer yapmayi biliyor sanki

Neskens de ne topçuydu ama.. abi şaka gibi Yönetime helal olsun :))

Lincoln'ü mahvetçek tip var adamda. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt