Yardımcı Antrenörümüz: Johan Neeskens

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'ın yardımcısı da Hollandalı

DAha hoca belli deilmiş sanırım oturup konuşacağız demişti...

artık teknik direktörle ilgili hiç bir sorun kalmadı. bu saatten sonra iş yönetime ve futbolculara düşüyor. yönetim kısmını ele alacak olursak ellerinden geldiğince rijkaard'ın transfer isteklerini yerine getirmeleri gerek. kendi oyun sistemini kurması için bu çok önemli. ayrıca artık bu teknik kadro ile bize gelecek yabancı oyuncuların daha sıcak bakacağına eminim. hayırlı olsun Galatasaray'ımıza. :)

Leeskens´in gelmesini de en az Rijkaard´in gelmesi kadar önemli buluyorum.

Umarim yönetim Rijkaard´i getirmisken bu detayi atlamaz ve bu önemli futbol adamini Galatasaray´a kazandirir.

Cok istiyorum bunu...

Bu adamın sağlık ekibi falan yokmuydu onuda getirseydi.

Vizyonu ve ismi olan bir adam. Izleyenlerinin idolu. Oyuncular uzerinde belli bir agirligi olacaktir.

Toplantıyı başından sonuna izledim.Ancak biraz tablo fluydu yardımcısı konusunda.Yada ben öyle algıladım.

Evet kesin birşey yok gibi sanki, Aceto'da yazdı gerçi ama henüz resmi kesin birşey yok sanki?

Sanırım bunun cevabını haftaya alacağız.Ancak Neeskens enaz Rijkaard kadar önemli.Aceto 2 yıl önce yazmıştı kendisini.Okumayanlar için;

https://acetobalsamico.blogspot.com/2007/12/neeskens-ve-2-adam-olmak.html

Zaten aceto dışında kimsede bu kadar iyi anlatamazdı.(Almanya Borges- İspanya Aceto'dan takip edilir)

Teknik açıdan sorunumuz kalmadı.Sıra bir kaç futbolcu revizyonunda.

Kesin degil galiba Neeskens durumu???

acaba bir türk yardımcılıga gelir mi gelirse cevat güler mi olur ?

Cevat Güler artık teknik kulübede olmayacak.Ama bu yönetimin ne yapacağıda belli olmaz.Evet bize çok emeği geçti Cevat Hocamızın ama illa bir Türk gelecekse Bülent Ünder dışındakilere soğuk bakıyorum.Tabi ki benim soğuk bakmam birşeyi değiştirmez.

Frank Rijkaard is de nieuwe coach van Galatasaray. Hij tekent in Turkije een contract voor twee jaar en stelt Johan Neeskens aan als zijn assistent. De twee werkten ook al samen bij Oranje en FC Barcelona.

Co Adriaanse en Juande Ramos werden ook genoemd als mogelijke opvolgers van Bülent Korkmaz, die pas een half seizoen in dienst was bij de club uit Istanbul. Hij vertrok, nadat het seizoen met een teleurstellende vijfde plaats in de competitie was afgesloten.

"De eerste indruk was goed", zo verklaart Rijkaard zijn keuze. "Vanaf donderdag is alles in een stroomversnelling gekomen door contact tussen Galatasaray en mijn manager."

Bondscoach

Rijkaard was van 1998 tot 2000 actief als bondscoach van Oranje, waarna hij bij Sparta Rotterdam terecht kwam. Nadat hij met die club was gedegradeerd, ging hij met veel succes aan de slag bij FC Barcelona. Met de Catalanen won hij onder meer de Champions League in 2006.

Sinds juli 2008, toen hij bij Barcelona werd vervangen door Josep Guardiola, zat Rijkaard zonder club. Hij bestrijdt dat hij een aanbod van Ajax afgewimpeld heeft. "Ik heb géén 'nee' gezegd tegen clubs, maar had nu eenmaal besloten dat ik een vol jaar níet als trainer actief wilde zijn. Het contact met Galatasaray is iets van de laatste weken."

%100 Johan Neeskens durumuna bağlı. Benim bildiğim Rijkaard, Neeskens'ten başkası ile çalışmaz.

Ama aksi bir durum olursa yanına alacağı ilk adam kuşkusuz Cevat Güler olur.

Henk Ten Cate vardı ilk 3 sene (2003-2006), Barcelona'nın 2006 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sonrasında ise Ten Cate'nin Ajax'ın başına geçmesi ile yardımcı teknik direktörlüğe Johan Neeskens gelmişti.

Fizyoterapiste ihtiyaç varsa Linderoth bu işi yapabilir...

2 tane yardımcısı kesin gelicek, basın toplantısında Adnan Polat'ın açıklması bu yöndeydi umarım bunlardan biri Neeskens'dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt