Yardımınıza Ihtiyacım Var

Lys den korkum pek yok açıkcası özellikle matematikten gayet iyiydim türev integral trigonometrim fulle yakındı ilk girdiğimde.

Fakat ygs nin feni çok korkutuyo ilkokul seviyesindeki soruları yapamıyorum gibi böyle midem bulanıyor görünce :D

Zaten ygsinin feninden 25 gibi birşey yapsam yeterli olur bneim için.Türkçe Matematik toplam 60 Fenden 25 gelse Lys ye kasmamak için bir neden kalmıyor

Ben de öyleydim fizikte özellikle patlardım. Hocalar döve döve basit düşünmeyi öğrettiler sonra topladım :D Baya sözele doğru kayıyor fen soruları diye biliyorum, biraz deneme çözmekte ve ezber yapmakta fayda var. Bu saatten sonra başka çare kalmadı. Özellikle kimya ve biyolojide sağlam bir ezber rahat 25 getirir.

Yalovadaydım. En kötü ihtimal Osmaniye ya da KTÜ de bölümüme devam etmek istiyorum

Hayırlısı olsun diyelim. Umarım iyi ölçüp tartmışsındır kararını çalışmalara devam şimididen kolay gelsin.

He bir formül arıyorsan bolca soru çözmek başka bir şansın yok imkanın varsa özel ders al veya dershane takviyesi açığını kapatmak adına iyi olabilir.

Ygs bu ayın 23'ünde.

Son günlerde bol bol deneme ve çıkmış sorulara yoğunlaşmanız lazım.

(Tabi çözümlü olanlarından almakta fayda var.:))

Ben de öyleydim fizikte özellikle patlardım. Hocalar döve döve basit düşünmeyi öğrettiler sonra topladım :D Baya sözele doğru kayıyor fen soruları diye biliyorum, biraz deneme çözmekte ve ezber yapmakta fayda var. Bu saatten sonra başka çare kalmadı. Özellikle kimya ve biyoloji de sağlam bir ezber rahat 25 getirir.

Kardeşim gözümü çok korkutuyor bu dönemde . Çünkü ortalamanın çok yükseldiğini. Neredeyse herkesin sınavda 120 netin üstüne çıktığını söylüyor.

Bizim üniversitede ise ygsden 4 türkçe neti yapmış adam okuyor şu anda.Hangisine inanacağımı şaşırdım cidden

Ygs bu ayın 23'ünde.

Son günlerde bol bol deneme ve çıkmış sorulara yoğunlaşmanız lazım.

(Tabi çözümlü olanlarından almakta fayda var.:))

Her gün 2 deneme çözüyorum zaten türkçe ve matematik olarak .Fende inanılmaz geriyim onu da kapatmak için uğraşıyorum işte.

Ygs 2012 de 32 matematik netim 30 türkçe netim çıktı mesela. Fenide bu yakınlara çekmeye uğraşıyorum açıkçası

Kardeşim gözümü çok korkutuyor bu dönemde . Çünkü ortalamanın çok yükseldiğini. Neredeyse herkesin sınavda 120 netin üstüne çıktığını söylüyor.

Bizim üniversitede ise ygsden 4 türkçe neti yapmış adam okuyor şu anda.Hangisine inanacağımı şaşırdım cidden

Aslında ikisi de doğru sayılır. 120 falan çıkıyor normal ama bilirsin sınav psikolojisini. Denemelerde ben de öyle yapardım sınavda 100 neti zor gördüm :D Bizde de 4 geometri neti çıkaran var LYS'de üstelik makina. Takma kafana hiç etrafı düşününce psikoloji bozuluyor kendi çalışmana odaklan hocam en temizi.

Aslında ikisi de doğru sayılır. 120 falan çıkıyor normal ama bilirsin sınav psikolojisini. Denemelerde ben de öyle yapardım sınavda 100 neti zor gördüm :D Bizde de 4 geometri neti çıkaran var LYS'de üstelik makina. Takma kafana hiç etrafı düşününce psikoloji bozuluyor kendi çalışmana odaklan hocam en temizi.

Başkan sınavlarda 120 çıkarıp sınavda 100 ü zor gördüysen yazık oldu bana :D

Ygs 4 netiyle adam benim bölümüme gelmiş . Ulan diyorum ne kadr zor olabilirki :D

Her gün 2 deneme çözüyorum zaten türkçe ve matematik olarak .Fende inanılmaz geriyim onu da kapatmak için uğraşıyorum işte.

Ygs 2012 de 32 matematik netim 30 türkçe netim çıktı mesela. Fenide bu yakınlara çekmeye uğraşıyorum açıkçası

TM netleriniz gayet iyi.:encouragement:

Günde 2 deneme kötü değil ama 3 veya 4 zorlanabilir.(Ben zamanında sonlara doğru böyleydim.:asd: Fakat ygs-lys yoktu.2008 ve 2009 yıllarında sınava girmiştim.)

Bu kısa sürede fizik-kimya-biyoloji üçlüsünü yükseltmek cidden zor iş.

Allah kolaylık versin.

TM netleriniz gayet iyi.:encouragement:

Günde 2 deneme kötü değil ama 3 veya 4 zorlanabilir.(Ben zamanında sonlara doğru böyleydim.:asd: Fakat ygs-lys yoktu.2008 ve 2009 yıllarında sınava girmiştim.)

Bu kısa sürede fizik-kimya-biyoloji üçlüsünü yükseltmek cidden zor iş.

Allah kolaylık versin.

Teşekkür ederim :)

Konuda misyonunu tamamladı sayılır cevap veren herkese teşekkürler :D

Neden ? :D Özelden anlatabilr misin ? :D

Direk cevaplıyım çünkü orda okuyorum :D Müthiş zorluyorlar yani işin tüm ameleliklerini yaptırıyorlar. Mesela makina okuyan bir insana bilgisayar destekli çizim vermen gerekir ama biz hala elle çiziyoruz :D Mühendislik fakültesi epey kasar. Hocaları genelde Trabzonludur ki bu direk sıkıntı demek. Ama garanti bir şey söyleyebilirim mezun olmayı başarırsan gerçekten işi bilerek mezun oluyorsun.

Benim ev arkadaşım da boyle bir ortalamadan sonra ikinci dönem sınava hazırlandı o dönem kazanamadı yazın bir dershaneye yazıldı ve önceki bölümünden kat kat iyi bir bölüm kazandı. Eger kafana koyar ve çalışırsan başarabilirsin. Tek yapman gereken çalışmak. Sistem belli konular belli, konu konu gitmeli eksiklerinin üstünde durmalısın. Başarılar dilerim umarım kazanırsın renktaş

Konu başlığı seçerken dikkat edilecek hususlar diye bir kavram var üyelere zorla okutmak lazım aslında.

Yalovadaydım. En kötü ihtimal Osmaniye ya da KTÜ de bölümüme devam etmek istiyorum

Mükemmel hedef tbr.

Orada okuyan 5 arkadaşım var müh fakültesi okuyorlar 6.yılları yine uzattı birkaçı.

Fizik bölümü okuyan arkadaşım 4.senede bıraktı geldi artık dayanamıyorum dedi.

Orman endüstri müh arkadaşım kafayı sıyırdı gibi yarım sene uzattı bitirdi.

Bil prog okuyan arkadaşım vardı 1.sınıfta bölüm birincisi olarak memleketine(trb) yatay geçiş yaptı okulu bitiremedi bıraktı.

KTÜ'ye bir giren pişman bir girmeyen :D

Kıstasların neler tamam güzel üniversite belirlemişsin kendine fakat hedefini amacını tek bir mesajda açık açık yaz burda yönlendirirler seni.

Birde şunu unutma Türkiyede hangi üniversiteye gidersen git bireysel gelişime dayalı eğitim sistemi var.

Geri
Üst Alt