Zafer Demir
Parçalı Üye
- 30 Mayıs 2011
- 2.598
- 1.123
- 1.413
Hangi üniversitedeydin ?
Yalovadaydım. En kötü ihtimal Osmaniye ya da KTÜ de bölümüme devam etmek istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi üniversitedeydin ?
Lys den korkum pek yok açıkcası özellikle matematikten gayet iyiydim türev integral trigonometrim fulle yakındı ilk girdiğimde.
Fakat ygs nin feni çok korkutuyo ilkokul seviyesindeki soruları yapamıyorum gibi böyle midem bulanıyor görünce
Zaten ygsinin feninden 25 gibi birşey yapsam yeterli olur bneim için.Türkçe Matematik toplam 60 Fenden 25 gelse Lys ye kasmamak için bir neden kalmıyor
Yalovadaydım. En kötü ihtimal Osmaniye ya da KTÜ de bölümüme devam etmek istiyorum
Ben de öyleydim fizikte özellikle patlardım. Hocalar döve döve basit düşünmeyi öğrettiler sonra topladımBaya sözele doğru kayıyor fen soruları diye biliyorum, biraz deneme çözmekte ve ezber yapmakta fayda var. Bu saatten sonra başka çare kalmadı. Özellikle kimya ve biyoloji de sağlam bir ezber rahat 25 getirir.
Ygs bu ayın 23'ünde.
Son günlerde bol bol deneme ve çıkmış sorulara yoğunlaşmanız lazım.
(Tabi çözümlü olanlarından almakta fayda var.)
Kardeşim gözümü çok korkutuyor bu dönemde . Çünkü ortalamanın çok yükseldiğini. Neredeyse herkesin sınavda 120 netin üstüne çıktığını söylüyor.
Bizim üniversitede ise ygsden 4 türkçe neti yapmış adam okuyor şu anda.Hangisine inanacağımı şaşırdım cidden
Aslında ikisi de doğru sayılır. 120 falan çıkıyor normal ama bilirsin sınav psikolojisini. Denemelerde ben de öyle yapardım sınavda 100 neti zor gördümBizde de 4 geometri neti çıkaran var LYS'de üstelik makina. Takma kafana hiç etrafı düşününce psikoloji bozuluyor kendi çalışmana odaklan hocam en temizi.
Başkan sınavlarda 120 çıkarıp sınavda 100 ü zor gördüysen yazık oldu bana
Ygs 4 netiyle adam benim bölümüme gelmiş . Ulan diyorum ne kadr zor olabilirki![]()
Her gün 2 deneme çözüyorum zaten türkçe ve matematik olarak .Fende inanılmaz geriyim onu da kapatmak için uğraşıyorum işte.
Ygs 2012 de 32 matematik netim 30 türkçe netim çıktı mesela. Fenide bu yakınlara çekmeye uğraşıyorum açıkçası
Fakat ygs-lys yoktu.2008 ve 2009 yıllarında sınava girmiştim.)Sıkıntı yapma o zaman halledersin ama KTÜ'yü iki kez düşün derim çok tehlikeli bir üniversite![]()
TM netleriniz gayet iyi.:encouragement:
Günde 2 deneme kötü değil ama 3 veya 4 zorlanabilir.(Ben zamanında sonlara doğru böyleydim.Fakat ygs-lys yoktu.2008 ve 2009 yıllarında sınava girmiştim.)
Bu kısa sürede fizik-kimya-biyoloji üçlüsünü yükseltmek cidden zor iş.
Allah kolaylık versin.
Neden ?Özelden anlatabilr misin ?
![]()