Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

Emre Belözoğlu : "Büyük başkan Aziz Yıldırım'ın daima yanındayız. Fenerbahçe yıkılmaz, yıktırmayacağız."

KJHDKJHSJKDHSKJDHSKJDHS

Para için bile olsa bu kadar da yalanmaz be kardesim

UEFA bişiler yapar bencede ama bu sezon böyle tamamlanır. lige sekte vurulsun istemezler. haziranda UEFA birkez daha şemsiyeyi açacaktır. Ağustosa kadar yerel cezalarda belli olur. tahminen fbye eksi puan cezası gelecek sezon için gelir, kupa tsye verilir. ama bu sezon bişey olmaz.

Benzin-5-tl-olunca-Emenike.jpg

Bununki de onanmış galiba.Artık mahkeme minibüsünü çeker :DD

azizin şike yapması, fenerin büyüklüğünü gösterir

Ceza vermez federasyona baksana konu kapanmistir diyor

''Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz...''

BEN KOYDUM ''ŞİKE BÜYÜKLÜĞÜ''

Fener kararı bozdurmak için Göttingen mahkemesine başvuruda bulunmuş:oops:

Ya valla bana kalsa küme düşmesinler puanları da silinmesi UEFA bir beş yıl daha ceza versin zaten parasızlıktan adam alamaz kendiliğinden düşerler öyle daha iyi olur

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan 3 tane monitor kulaniyorum yetmiyor birinde ntvspor acik birinde twitter birinde forum :D

''Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz...''

BEN KOYDUM ''ŞİKE BÜYÜKLÜĞÜ''

yıllardır düşünüyordum ne büyüklüğü, ne büyüklüğü diye

şimdi taşlar yerine oturdu

Dünyanın neresinde bir kulüp başkanı şikeden dolayı hapise girecek ama kupa yine o takımda kalacak. Böyle bir rezillik olabilir mi ? Kupayı artık hakedene verin.

Geri
Üst Alt