Raşit Volkan Alpaslan
Parçalı Üye
- 3 Aralık 2008
- 3.724
- 0
- 286
Aylardan beri yaziyorduk bu Yargitay hakkinda,simdi kutlama zamani Sedat:yuppi::ka05:
fifadan milli takıma men kısa süre içinde gelirmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aylardan beri yaziyorduk bu Yargitay hakkinda,simdi kutlama zamani Sedat:yuppi::ka05:
A haber de ki adam iyi konuşuyor açık açık herşeyi söyledi bugüne kadar kimseden duymadigimiz seyleri açık açık söyledi
mantıklı, ama bu sezona yetişmez bu dediklerin.bundan sonrası...
1.öncelikle kısa bir bekleme dönemi olacak.sonra uefa adı geçen şahıslara ömür boyu men cezası verecek.ardından da federasyona yargıtay ve cas kararlarını da göstererek kararını gözden diyecek.
-federasyon eyyam yapıp biz kararı gözden geçirdik,şampiyon fenerbahçe ama yasa dışı maniplasyon yaptıkları için eksi 3-5 puan ceza veriyoruz diyecek.
-sonra uefanın söz hakkı bitecek.
-ve devreye büyük baba fifa girecek.adı geçen fenerbahçe ve sivassporu küme düşürdüm,ikinci ligde de sivasa eksi 3 fenerbahceye eksi 12-eksi 15 felan ceza verdim diyecek.
-federasyon istifa edecek,fifanın kurallarını uygulayacak yeni bir federasyon seçilecek.eski fedarasyon görevi kötüye kullanmkatan yargılancak ama günümüz konjöktüründe caza almayacak.şampiyonluk da trabzonspora verilecek.
sezon sonuna kadar da bu süreç tamamlanacak.haziran sonunda bu süreçte tamamlanmış olur.bizi fırtına gibi geçecek günler bekliyor.
fifadan milli takıma men kısa süre içinde gelirmi?
bundan sonrası...
1.öncelikle kısa bir bekleme dönemi olacak.sonra uefa adı geçen şahıslara ömür boyu men cezası verecek.ardından da federasyona yargıtay ve cas kararlarını da göstererek kararını gözden diyecek.
-federasyon eyyam yapıp biz kararı gözden geçirdik,şampiyon fenerbahçe ama yasa dışı maniplasyon yaptıkları için eksi 3-5 puan ceza veriyoruz diyecek.
-sonra uefanın söz hakkı bitecek.
-ve devreye büyük baba fifa girecek.adı geçen fenerbahçe ve sivassporu küme düşürdüm,ikinci ligde de sivasa eksi 3 fenerbahceye eksi 12-eksi 15 felan ceza verdim diyecek.
-federasyon istifa edecek,fifanın kurallarını uygulayacak yeni bir federasyon seçilecek.eski fedarasyon görevi kötüye kullanmkatan yargılancak ama günümüz konjöktüründe caza almayacak.şampiyonluk da trabzonspora verilecek.
sezon sonuna kadar da bu süreç tamamlanacak.haziran sonunda bu süreçte tamamlanmış olur.bizi fırtına gibi geçecek günler bekliyor.
Nereye gidecen, yıllar önce Turgay Şeren'in canlı yayında söylediği yere....
gözyaşlarımdan biri etkisini gösterdi.sıradakiler uefanın feneri küme düşürmesi,azizi spordan ömür boyu men etmesi, trabzona kupanın gitmesi olacak.rüzgarı arkamıza da alıcaz.brumaya sevinenler çok üzülecek.gözyaşlarımın her biri ah olsun.koduğumun kuşları belalar sizi bulacak.hakettiğiniz belalar.cezalar.
bişe cıkmaz bu işten umıtlenmeyın derim ben