- 26 Eylül 2012
- 122.047
- 72.581
- 5.068
Hincal oldumu la?
Yok abi dün kafam karisik di. Mehmet ali birandi kast etmistim ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hincal oldumu la?
Aziz Yıldırım’ın cezasının kesinleşmesinden sonra bilgi kirliğini olduğunu ve yanılgıya düşüldüğünü savunun ağır ceza alanında ihtisas sahibi Av. Ekrem Çatalkaya Aziz Yıldırım’ın iki ay ceza yatarak cezasını çekeceğini iddia etti.
Çatalkaya yaptığı açıklamada; “Aziz Yıldırım’ın Yargıtay tarafından onanan cezası 6 yıl 3 ay olmakla beraber 39 ay yatarı var. Bu cezanın üçte ikisi ceza evinde infaz edilecek. Geri kalan kısmın ise şartlı tahliye ile dışarıda geçirilir” diyerek Aziz Yıldırım’ın iki ay sonra serbest kalacağını ifade etti. Normal şartlarda cezaevinde 26 ay yatması gerektiğini belirten Çatalkaya; “Aziz Yıldırım bir yıl cezaevinde kaldığı için kalan 14 ay yatarı kalıyor. 5275 sayılı yasaya eklenen geçici 3. madde gereği, koşullu salıverilmelerine bir yıl kalan mahkumlar denetimli serbestlikten yararlanır. Ancak başkanlığı kesin olarak düşer ve kulüp üyeliği de biter” dedi.
Brumanin sakatlanmasina kahkaha atip dua ettiklerini okuduktan sonra düsündüm.
Gene baslarina bisey gelecek dedim. Üc gün bile sürmedi tokadin suratlarina inmesi
RAHMİ BAŞARAN @rahmibasaran 2 dk.
GStransfer @GStransfer1 3 dk.
Infantinobasgan @infantinobasgan 1 dk.Aziz ne zaman hapse girecek acaba?
Türker Arslan: "Dosya mahalli mahkemeye gidecek. Bu birkaç gün sürer. Mahalli mahkeme, İnfaz Hakimliği'nden cezanın infazını isteyecek. Bir süre geçer. İlgililere tebligat yapılacak. Ondan sonra tutuklama işlemi olacak"
Eyv canim. Biraz beklicez demek ki.
Pek sevmem sizin taraftarınız öyle bizimki böyle tartışmalarını ama;
Burada öyle bir sakatlık geçirmiş Fb futbolcusu için kesinlikle öyle şeyler yazılmazdı, belki Emre belki Caner.Ama gencecik bir çocuk için ekseriyetle, gülücüklü ve "girdi kazık zaa" tarzında mesajlar vardı.Allah belalarını verdi.
şikeyi tanımayan kurum kaldımıki acaba. varsa onlarada başvursunlar. ama dikkat etsinler cas gibi uefa gibi cemaatin kontrolünde olan kuruluşlar olmasın. tamamm mı azizcim.
Hıncal Uluç : Yargıtay Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı şikeden suçlu buldu ama yanlı TFF'de görev yapan tüpçü Demirören'in eski Beşiktaş yöneticisi şimdinin TFF basın sözcüsü Mete Düren bey şike yok biz bu kararı tanımıyoruz bu konuyla ilgili verdiğimiz kararlar değişmeyecek diyor. Siz mahkemenin verdiği kararı tanımamaya devam edin yakın zamanda UEFA size öyle bir ders verecek ki kendinizi tanıyamayacak hale geleceksiniz paşa paşa Fenerbahçe'ye cezayı vereceksiniz.
Nerede demiş bunu?
Hıncal Uluç : Yargıtay Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı şikeden suçlu buldu ama yanlı TFF'de görev yapan tüpçü Demirören'in eski Beşiktaş yöneticisi şimdinin TFF basın sözcüsü Mete Düren bey şike yok biz bu kararı tanımıyoruz bu konuyla ilgili verdiğimiz kararlar değişmeyecek diyor. Siz mahkemenin verdiği kararı tanımamaya devam edin yakın zamanda UEFA size öyle bir ders verecek ki kendinizi tanıyamayacak hale geleceksiniz paşa paşa Fenerbahçe'ye cezayı vereceksiniz.