Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

Bu fbş yöneticisi uslu ne diyor be.

Uefa bizim işlerimize karışabilirmi yaa.

diyor ..:allaalla6vr:

''Sen diğer rakiplerinin hakkını; gayri hukukî ve sportmenlik dışı olarak gizlice ve haksız olarak gaspetmeye (Çalmaya) çalışacak faaliyetleri kendi içişlerin olarak mı anlıyorsun..'' demezler mi insana..:cool-78:

Fenerin yaptıklarını biz yapsak çoktan cezayı yemiştik adamlar hala uefaya kafa tutuyor ya

Bu Mahmut Uslu dağılmış iyice.

UEFA bir seferlik, bizi affedemez mi yani, noolmuş .. diyor..:trollfacce.gif:

arkadaslar, tayfur la serdal adali'nin cezalari ne oldu ve ne kadar?

bi yerde tayfurunki bozuldu deniyor, diger yerde onandi deniyor...

kim ne kadar ceza aldi, özet gececek biri var mi?

arkadaslar, tayfur la serdal adali'nin cezalari ne oldu ve ne kadar?

bi yerde tayfurunki bozuldu deniyor, diger yerde onandi deniyor...

kim ne kadar ceza aldi, özet gececek biri var mi?

Emin degilim ama sike onandi ama kisilerin cezalari bozuldu, yani hapis yatmalarina gerek yok galiba.

Valla bende anlamadim hocam ROK oyle birseyler zirvaladi, bence kendiside anlamadi. :D

Yani suç sabit gorundu ama tayfur ile serdo'nun cezalari yeniden gozden geçirilecek tarzinda birsey dedi.

türkiye rezil bir ülke, adamlarin cezalari onandi mi onanmadi mi onu bile dogru düzgün ögrenemiyoruz. Muz cumhuriyeti iste...

muz cumhuriyeti dedigimizde bazilari hemen hooop atliyor memleketi koruma derdine düsüyor, memleket muz cumhuriyeti iste, muztan baska bisey üretemeyen bir memleket.

Bu fbş yöneticisi uslu ne diyor be.

Uefa bizim işlerimize karışabilirmi yaa.

diyor ..:allaalla6vr:

''Sen diğer rakiplerinin hakkını; gayri hukukî ve sportmenlik dışı olarak gizlice ve haksız olarak gaspetmeye (Çalmaya) çalışacak faaliyetleri kendi içişlerin olarak mı anlıyorsun..'' demezler mi insana..:cool-78:

Sana Avrupaya gitme hakkını veren Dünya Sağlık Örgütü çünki değil mi...

Tüm Futbol Federasyonları da NATO ya bağlı çünki..

aziz salı günü havalimanında miting yapacakmış kupayla beraber. ulan yemin ediyorum ülkenin çivisi çıkmış arkadaş ya. yahu şikeci olarak tescillenmediğiniz kurum kalmadı halen mağdur ayakları, kahramanlık edaları yeter be arkadaş, hiç mi utanmanız sıkılmanız yok be kardeşim. hele gidip onu havalimanında karşılayacak vatandaşlarada bir çift sözüm var, gözümde başbakanı kefenle karşılamaya gidenlerden farkınız yoktur.

türkiye rezil bir ülke, adamlarin cezalari onandi mi onanmadi mi onu bile dogru düzgün ögrenemiyoruz. Muz cumhuriyeti iste...

muz cumhuriyeti dedigimizde bazilari hemen hooop atliyor memleketi koruma derdine düsüyor, memleket muz cumhuriyeti iste, muztan baska bisey üretemeyen bir memleket.

Beyler şike açısından onandı sadece Tayfur ve Serdar Adalı için usulden bir bozma var kararın esasını etkilemeyecektir.Yani takımların şike yaptığı kesinleşti.Sanırım UEFA'nın beklediği de buydu.Artık TFF'ye baskıya başlayabilirler.Yeniden yargılanma olayları UEFA'yı etkilemeyecektir.

Yargıtayın bu kararından sonra ben ilk darbeyi Fifa nın vurmasını bekliyorum, UEFA acele etmeyecektir. Fifa ise bu konuda çok daha hassas davranıp TFF gerekli yaptırımları derhal uygulamazsa Türkiyenin Dünya Kupası ve Uluslararası turnuvalara katılımını engellemesini bekliyorum. Akabinde UEFA kulüp takımlarının UEFA şampiyonalarına katılmasını engelleyebilir diye düşünüyorum. Her konuda dünyaya rezil olmaya devam ediyoruz. Yine kendi işimizi kendimiz göremeyip yabancılara bıraktık. TFF 100 defa istifa etmeliydi.

2011 de bize küme düşeceksiniz diyenlere bak. eee ilahi adalet

hasan şaşaında dediği gibi;

"bu Allahın büyüklüğü bu"

akşam ROK nasıl kıvırdı nasıl kıvırdı şaşarsınız. Mahmut uslu telefona bağlandı ROKa bişeyler söyledi. ROK mahmut usluya sen beni yanlış anladın o dediklerim 2 ay önceydi ben değiştim(dansöz oldum) artık şampiyon fener diyorum, şike yok diyorum siz takip etmediniz sanırım falan dedi. Mahmut Uslu hala anlamadı ROKa bişeyler sokmaya devam etti. anlayacağınız ROK 180 derece kıvırmış vaziyettte.

BebIMEKCEAAQUSW.jpg

akşam ROK nasıl kıvırdı nasıl kıvırdı şaşarsınız. Mahmut uslu telefona bağlandı ROKa bişeyler söyledi. ROK mahmut usluya sen beni yanlış anladın o dediklerim 2 ay önceydi ben değiştim(dansöz oldum) artık şampiyon fener diyorum, şike yok diyorum siz takip etmediniz sanırım falan dedi. Mahmut Uslu hala anlamadı ROKa bişeyler sokmaya devam etti. anlayacağınız ROK 180 derece kıvırmış vaziyettte.

Akil babasi demek öyle emretmis!! Birde cok önemli birsi degil ROK benim icin..ona kalsa yargitay onamicakti cezalari..zaten en gec 1 ay icinde bu is bitecek..Semsiyenin gelmesi yakindir...

Geri
Üst Alt