Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

ROK , dün uyardı akıllı olun başbakanın aleyhine işler yapmayın öyle mitingler , protesto yürüyüşleri , sloganlar Fener'e zarar verir , Başbakan'ı kızdırmayın bitersiniz resmen bunu dedi. Salı günkü karşılamaya gidip truva yapılabilir aslında :D

BebIMEKCEAAQUSW.jpg

h431da5ix2.gif

Yargıtayın bu kararından sonra ben ilk darbeyi Fifa nın vurmasını bekliyorum, UEFA acele etmeyecektir. Fifa ise bu konuda çok daha hassas davranıp TFF gerekli yaptırımları derhal uygulamazsa Türkiyenin Dünya Kupası ve Uluslararası turnuvalara katılımını engellemesini bekliyorum. Akabinde UEFA kulüp takımlarının UEFA şampiyonalarına katılmasını engelleyebilir diye düşünüyorum. Her konuda dünyaya rezil olmaya devam ediyoruz. Yine kendi işimizi kendimiz göremeyip yabancılara bıraktık. TFF 100 defa istifa etmeliydi.

Hayir ilk hamleyi Uefa yapacak..gerekirse,olasi bir itirazda Fifa devreye girer..ayni Valou,Sion'da oldugu gibi..

dün beyaz tv denk geldi delirdim resmen aklama operasyonu yapıyorlar baktım çakar delirdi beyler kendinize gelin biz aklama operasyonu felan yapmayız felan gibisinden sonra susturdular onuda devam ettiler kapattım bende tvyi

ROK , dün uyardı akıllı olun başbakanın aleyhine işler yapmayın öyle mitingler , protesto yürüyüşleri , sloganlar Fener'e zarar verir , Başbakan'ı kızdırmayın bitersiniz resmen bunu dedi. Salı günkü karşılamaya gidip truva yapılabilir aslında :D

rok denen herif oraya gidip onlari pohpohlamazsa ben bişey bilmiyorum.

siz ahmet çakara inaniyormusunuz. dürüst görünmeye çalişan yalanci bir herif. hemen dediginden cayiyor. gaza gelmişmiş. bende yedim. zaten gidiyordun oraya hepsi show.

Kim yapacaksa yapsın ama artık yapsın. UEFA kendini sağlama alma peşinde sanki ağırdan aldı işi, yoksa 2 yılla kurtaramazdı bu şikeciler. En az 5 yıl alırlardı. Birde küme düşme meselesi var o, biz yapsak amatör kümeye giderdik!!!

Hayir ilk hamleyi Uefa yapacak..gerekirse,olasi bir itirazda Fifa devreye girer..ayni Valou,Sion'da oldugu gibi..

O Kanalda, O Programlarda, O çektiri fucktan yorumcularda, yaptıkları yorumlarda kusmuk içerisindeki bir patates kadar itibar sahipleri en fazla okadar.

dün beyaz tv denk geldi delirdim resmen aklama operasyonu yapıyorlar baktım çakar delirdi beyler kendinize gelin biz aklama operasyonu felan yapmayız felan gibisinden sonra susturdular onuda devam ettiler kapattım bende tvyi

o herif oraya gidip onlari pohpohlamazsa ben bişey bilmiyorum.

siz ahmet çakara inaniyormusunuz. dürüst görünmeye çalişan yalanci bir herif. hemen dediginden cayiyor. gaza gelmişmiş. bende yedim. zaten gidiyordun oraya hepsi show.

Öyle yapacaklar zaten aksini düşünsem oturur evimde keyifle olacakları izlerim :D

Fenerle kimse başa çıkaamaaaaaz ( Çıktılar ):asd:

[attachment=6929:aweq.png]

Ekli dosyalar

• aweq.webp
    aweq.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 110

Aziz gelecekmis diyorlar. Bunlara bir tane soru sordurtmaz. NTV deki Ridvan ve Güno programi gibi olur. Azizin agzina bakarlar tüm program boyunca. "Evet baskanim" "Tamam baskanim" "Dogru Baskanim"

Tamamen Fenerbahçe'nin elinde olan medya ile şuan ortada birşey yokmuş gibi gündem yaratıp olayı unutturdular bile 3-4 günde.

Ancak Uefa 1 ay olmadan, 2-3 hafta içinde olaya müdahale eder, buna ister ''iç işlere müdahale'' diyelim, ister ''ithal adalet'' diyelim.

Zaten UEFA'da olmasa, Türkiye'de şike serbest durumda, Fenerbahçe ve diğer şikeye bulaşan takımlar, o kadar şike ve teşviğe rağmen, 4-5 tane farklı mahkeme-komite sonuçlarına rağmen hala yerel bir ceza almadı.

Kim yapacaksa yapsın ama artık yapsın. UEFA kendini sağlama alma peşinde sanki apırdan aldı işi, yoksa 2 yılla kurtaramazdı bu şikeciler. En az 5 yıl alırlardı. Birde küme düşme meselesi var o, biz yapsak amatör kümeye giderdik!!!

Avrupadaki kurumlar kendilerine garantiye almadan islem yapmazlar,hele bizim gibi ülkelere karsi..sende biliyorsun tüm ülkenin nasil seferber oldugunu sikeyi örtmek icin..2,5 seneden beri isi sullandirmaya calistilar..ama yolun sonuna geldik artik...basimizda serefli insanlar olsaydi bu olay zaten bu kadar uzamazdi...

O twitter'de Ersin gökaliogluna bilgileri veren Trabzonlu bir abimiz..misal yargitay olayini ersinden iki gün önce söyledi,bir nevi ersin'in akil babasi...simdiye kadar beni hic yaniltmadi..

Muhtemelen Hacı ile bağlantılı o zaman , Hacı'nında lobi amaçlı yurt dışında olduğu yazılmıştı .

Fener twitter hesabında çok acıklı bir film başladı .

Tür : Komedi, dram, polisiye-gerilim, Şike

İmdb puanı: 9.4

Ahahaha acayip işler yapıyor şu an :D

[attachment=6935:Bebcwq6CAAA_db5.png large.png]

[attachment=6936:BebeT3eCcAAbX3o.png]

[attachment=6937:Bebfr1XCMAEJP3N.png]

[attachment=6931:BeV85epIAAAqZLZ.jpg large.jpg]

[attachment=6932:BeV98bZIMAAcNPg.jpg]

[attachment=6933:BeV-adGIAAA7RyO.jpg]

[attachment=6934:BeV-8R-IEAAQHVB.jpg]

Beni ikna ettiler beyler , şike yok adamların günahını almışız . :sad007:

Ekli dosyalar