Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

Bir ulke ancak bu kadar kotu yonetilebilir tebrik etmek lazim 11 yilda imkansizlari basardi hukumet.

başbakandan inciler

ŞİKE KARARININ ZAMANLAMASI ANLAMLI

Yargıtay’ın şike davası sonuçlandı. Aziz Yıldırım’ın da cezası onandı. Hem başkanlığı düşecek, hem de cezaevine girmesi söz konusu. Bugün de bir düzeltme karar verilmesi istendi. Siz Yargıtay’ın şike kararlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Zamanlaması itibariyle ben anlamlı buluyorum. Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı? Seçimin arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır? Bunu 30 Mart sonrasında da yapabilirdin. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil. şu ana kadar yargıdaki o paralel yapı ince hesaplar suretiyle böyle bir adım attıklarına inanıyorum. Burada da hukuki süreç tamamen bitmemiştir. Devamında ne olur ne gelir ne gider onu bilemem. Sadece zamanlamasının anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum. kaynak :mynet

Başbakan oy peşinde.

Siyasileri anlamıyorum nedir bu fenere yaranma davası insan futbol uğruna desteklediği partiyi mi değiştirecek?

1422476_10153788455250164_1329883729_n.jpg

Şu emin özkurt'u gördüm yine tv'de ve artık eminim ki bunlar düşecek ;) :D

Şu emin özkurt'u gördüm yine tv'de ve artık eminim ki bunlar düşecek ;) :D

1. birazdan tv8'de faik çetiner'in programına canli yayinda katılacak fenerbahçe'nin avukatı. ali rıza dizdar'ın söylediğine göre de yanlış hatırlamıyorsam kongre üyesi imiş

04.09.2011 23:16 ~ 23:47 alextacy

2. beşiktaş taraftarı olduğunu canlı yayında açıklamış olan fenerbahçe'nin cas davası avukatı...

04.09.2011 23:43 promatius

yaziklar olsun aslinda baska seyde soylerim degmez yani burdan atilmak yada ceza almak icin.

azizi bi hapse sokup cıkartip secim icin kullanacaklar. Saf saf konusmayin.

GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu fenerın sıke olayı adnan polat baskan oldugu zamanında yapılmıstı..gs yapmıs olsa o sezon sampıyonlugunun alınmasını bırakın kume dusurulmeyı bırakın adnan polatın yonetımde oldugu ne kadar sampıyonluk varsa gerı alırdı serefsızler...

Carsamba beyaztv'de canli yayina cikacakmis

Elini kolunu sallaya sallaya geziyor

Bu adami niye iceri tikmiyorlar yoksa secim oncesi oy kaybedilmesin diye polisleri harekete gecirmiyorlar mi?

Bombayı koyar ve kaçarım.. Buyurun cemaat, esat, dış güçler, zamanlaması manidar, fenerliler...

Bu sitede AKP'ye oy veren ve Gezi sürecinde AKP'yi savunan arkadaşlar, bu foto size de gelsin...

Siyasette Erdoğan olan, futbolda Yıldırım olur...

BedT5QzIIAA0ux5.jpg

Geri
Üst Alt