Yarışma Önerileriniz

Cevap: Yarışma Önerileriniz

:lol:

Abi Mert vardı ne güzel, Football Manager falan yapıyordu.

O oyunlar güzeldi.

Acun Ilıcalı = Mert Erak :tiphat:

Abi Mert vardı ne güzel, Football Manager falan yapıyordu.

O oyunlar güzeldi.

Acun Ilıcalı = Mert Erak :tiphat:

Emre var artık. Dahiyane fikirleriyle yeniden yarışma bölümünü hareketlendireceğine eminim.

Renkdaslar J.B. mi geciyorsunuz,yoksa ciddimi söleyorsunuz cözemedim,bizde ona göre hareket ederiz dimi ama;)

Ben biraz billur havası sezdim:)

Böyle bir bilgi yarışması var. 11 başlıkta yarışabiliyorsunuz. Herkes istediği branşta örneğin Coğrafya veya Genel Kültür yarışıp sonuçları print screen yaparak yarışmaya katılabilir. Hem eğlenceli hemde üye olmayada gerek yok. Buna benzer başka sitelerde var. Bunu örnek olarak seçtim ;)

Bilgisine güvenenler yarışıyor - Milliyet.com.tr bilgi yarışması

Böyle bir bilgi yarışması var. 11 başlıkta yarışabiliyorsunuz. Herkes istediği branşta örneğin Coğrafya veya Genel Kültür yarışıp sonuçları print screen yaparak yarışmaya katılabilir. Hem eğlenceli hemde üye olmayada gerek yok. Buna benzer başka sitelerde var. Bunu örnek olarak seçtim ;)

Bilgisine güvenenler yarışıyor - Milliyet.com.tr bilgi yarışması

Futbol bölümünde 17 dogru,3 yanlıs yaptım:)

Benim söle bir önerim olacak;Foruma bir fon müzigi bulalım.Herkes bir öneride bulunsun,kimin önerisi daha cok like alırsa o müzigi fon müzigi yapalım.Örnegin;Galatasaray marsları olabilir,yabancı parcalar olabilir v.b..Yalnız her hafta veya her ay degistirilmek kosuluyla.

Tabi bunu Abdullah abininde kabul etmesi lazım,ayrıca böyle bir öneride bulundum ama arkaya fon müzigi koymak mümkünmü suanda onu bilemiyicegim,cünki hic site acmadıgım icin:)

Fikirlerinizi merak ettim:)

en iyi yuzucu yarismasi yapabiliriz. herkes yuzus stilini ve ne kadar iyi oldugunu yazar biz de degerlendiririz kim en iyi diye

Forumda bir kaç sene önce bir bilgi yarışması yapılmıştı mynet üzerinden. Benzer bir yarışma süper olur bence..

Beste yarışması.Herkes uydursun birşeyler.

Eurovision'a devam ??

Fantasy Premier League yok mu lig olayı? Açılmış çünkü kadro seçimleri falan.

GSC Eurovision devamini....yoksa Türkiye katilmadi icin,

GSC'de mi bu etkinligi yapmyior mu :D

GSC "Sarkini Söyle" yarismasi.

Kim katilmak isterse, bi sarki söyleyip bi yere kayit edecek...jüri ve üyeler puanlar verecek.

Tinychat veya venrtrilo gibi siteden sarki soyleme yarismasi!

Kısa hikaye yarışması, kompozisyon tarzı bir yarışma yapılabilir. Sporla alakalı bilgiler yarışması olabilir.

Geri
Üst Alt