Yarışma Önerileriniz

Ben puanlama da negatif strateji ile rakip adayları sabote etme olayını nispeten önlemek için;

Yarışmacının kendi oy dağılımında 12 puanı verdiği aday eğer ilk 3 e girerse; bu tercihe verdiği puanın yarısı kadar ( Yani 6 veya 5 veya 4 daha bonus) puan ilavesi;

ve 10 puan verdiği aday ilk 3 e girerse de 1/4 ü kadar (yani 3 veya 2.5 veya 2 puan) ilave bonus puan takviyesinin daha adil olacağını düşünüyorum.

Böylelikle kendisine avantaj elde etmek için, kendi parçasına rakip olabilecek parçaları da kendi oylama listesinin dışında tutarak diğer adayları sabote etmesi de nispeten engellenmiş olur.

Tutarsa da kendisi bilir ki; yaklaşık 9 ile 2 puan arası bonuslardan da mahrum kalmış olur. Zirvedeki yakın sonuçları hesaba katarsak, sadece doğru adayı bulmak değil, adaylara hakettiği değeri verebilmek de sonucu etkileyen faktörler arasına katılacaktır.

Ayrıca oylamada doğru tercih yapanlarda bir şekilde ödüllendirilmiş olacaktır....

Aga bu kadar ciddiye alınıp detay kasılacak bişey yapmıyoruz kendi aramızda eğleniyoruz :D

Ne kadar basit -> o kadar eğlenceli

Farklı fikirleriniz varsa duymayı çok isterim. Mesela bugün radyoya anlattığım Emir'in bir dönem yaptığı bu sahne hangi diziden/filmden tarzı bir oyun ilginç olur mu dahil olur musunuz?

Eskiden yaptığım karakter kapıştırma turnuvalarını mı yapsak?

Ya da bambaşka fikri olan var mı?

Aga bu kadar ciddiye alınıp detay kasılacak bişey yapmıyoruz kendi aramızda eğleniyoruz :D

Farklı fikirleriniz varsa duymayı çok isterim. Mesela bugün radyoya anlattığım Emir'in bir dönem yaptığı bu sahne hangi diziden/filmden tarzı bir oyun ilginç olur mu dahil olur musunuz?

Eurovisionu kendi sesleriyle söyleseler üyeler öyle bi yarışma yapsanız secsek en güzelini

Puanlamayı seçilen juri yapsın. Juri de yarışmaya katılmayan kişilerden seçilsin işte forumdaki 20 kişiye haber verilip falan.

En güzel yerli/yabancı video Klip adaylarını denesek. Sadece ses değil Klip/video teknolojisini de oylamış oluruz..

Ama yarışmacılar belli olduktan sonra, en az 3 gün aday belirleme süresi vermek lazım..

Eurovision'un 8 yarışmadır devam eden sabit formatı var onu çok fazla değiştirme taraftarı değilim Akif de bir okusun da ben sıcak bakmıyorum.

Video işi uzar, oyuna katılanlar gereğinden fazla beklediği zaman sıkılıp, soğuyorlar.

Eurovision'u şekillendirmekten ziyade farklı oyun fikirleri daha isabetli olur gibi şu anda.

Eurovision'un 8 yarışmadır devam eden sabit formatı var onu çok fazla değiştirme taraftarı değilim Akif de bir okusun da ben sıcak bakmıyorum.

Video işi uzar, oyuna katılanlar gereğinden fazla beklediği zaman sıkılıp, soğuyorlar.

Eurovision'u şekillendirmekten ziyade farklı oyun fikirleri daha isabetli olur gibi şu anda.

haxball turnuvası olabilir daha önce yapılmıştı bayadır yapılmıyor

Survivor yapalım.Eskiden mert düzenliyordu.Her hafta flash oyun veriyordu en düşük puan yapanları konseyde oyluyorduk felan :D Format değişip denenebilir.Şahsen baya zevkliydi.

haxball bilmiyorum ben ama mevzuya hakim biri varsa göz atar.

Benim kafamdaki şeyler daha kültürel şeyler mesela bu şarkı yarışması yaparken farklı şarkılar öğreniyoruz, birbirini tanımayan üyeler arasında muhabbet gelişiyor bunlar güzel şeyler. O yüzden ben biraz daha farklı açılardan bakıyorum önerilerinize ama siz yine de saçma, kötü falan demeden aklınıza geleni yazın. Sizin yazdığınızdan farklı şeyler akla gelir, türetilir falan.

Fotoğraf yarışması yapalım..

Dileyen kendi çektiği fotoğrafla da katılabilir..

LoL 1v1 turnuvasi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

1.)

Yeni bi Yarisma fikiri var kafamda. ,,Müziği Sen Koy!"

Puanlama Sistemi ayni GSC Eurovision da gibi olacak.

Yarsima ya gelirsek: Herhangi bi ünlü Scene filmclip koyulcak (5-10 saniye veya daha uzun) bi Filmden.

Yarismacilar ise arka plan müzikler sececek.

Hüzünlü sarki secenler o Filmclipi bi dram gibi olur, neseli sarki da isi film clip bambaska bi yere gider.

En güzel uyan, ve begeni toplaya arka plan müziklere puan verilecek GSC Eurovision'da gibi..

Isin teknik kismi icin farkli cözümler var.

bence güzel bi fikir, bi tek teknik acidan daha zor olmasi bu yarsima yi arka plana atabilir..

2.) "... Bu kesin Photoshop"

Herangi bi Resim ve Tema secilcek.

Ondan sonra Üyeler bunu ya Paint yada Photoshop ile degisdirecekler.

En begeni toplayan editlenen Resime puanlar verilecek

_____

nasil?

@Özgür Kızılaslan

çok opsiyon çıkmaz gibi, sıkıcı gibi

ama bir örnek ver mesela koy bir sahne müzikler bul vs 1 yarışmacı varmış gibi canlandır

çok opsiyon çıkmaz gibi, sıkıcı gibi

ama bir örnek ver mesela koy bir sahne müzikler bul vs 1 yarışmacı varmış gibi canlandır

tmm zaman buldumda bakarim :D

ve bu?

2.) "... Bu kesin Photoshop"

Herangi bi Resim ve Tema secilcek.

Ondan sonra Üyeler bunu ya Paint yada Photoshop ile degisdirecekler.

En begeni toplayan editlenen Resime puanlar verilecek

not: Normal RESIM turnuvasi da olabilir, el cizim, veya digital Sanat eserleri

Geri
Üst Alt