Yarışma Önerileriniz

Ne derece tutar, kabul görür bilmiyorum ama aklıma bir yarışma formatı geldi. (Belki daha önce düşünülmüş olabilir)

Genel hatları tasarladığım format, yarışma önerim

Bitmiş, veya devam etmekte olan FİLM VE DİZİ'lerin sonlarını baştan yazma veya tamamlama üzerine.

Eğer uygun görülürse puanlama konusu ise AŞAĞIDA VERİLDİĞİ GİBİ PEK ÇOK KATEGORİ DE 10 ÜZERİNDEN

KURGU

AKIŞ

MANTIK

DETAYLANDIRMA

vb gibi (beğeni görürse genişletilebilir) başlıklar altında puan verilip, ORTALAMA PUAN ALINARAK- IMDB gibi değerlendirilebilir.

Film ve dizileri izlememiş olabilecekler için (1 paragraftan oluşmak kaydı ile kısa bir özette verilebilir).

Yarışmacılar tarafından doğru değerlendirilebilmesi için tabi herkes tarafından izlenmiş filmler veya diziler olması şart genel olarak. Bu nedenle öncelikle herkes en az tamamlayabileceği 2-3 alternatif belirleyip, isimleri açıklamadan genel bir anket yapılarak tamamlanması istenen filmler belirlenebilir.

Beyler forumda bitmeyen bir efsaneyi oyun haline getirmeye ne dersiniz.

Herkes belirli bir bütçe sınırına göre (transfermarkt referans alınarak) kadrolarını kurup kapıştırsın. En fazla like alan kazanır. :D

Öneren oldu mu görmedim ama şarkı yarışması konseptinde efsane film sahneleri yarışması yapılabilir

Beyler forumda bitmeyen bir efsaneyi oyun haline getirmeye ne dersiniz.

Herkes belirli bir bütçe sınırına göre (transfermarkt referans alınarak) kadrolarını kurup kapıştırsın. En fazla like alan kazanır. :D

Dünya sampiyonasi ile kadro oyunu planliyorum

* LG G2 Tapatalk *

Yarın CL finali var bence maçtan sonra veya Pazar akşamı açılsa daha iyi değil mi bu hafta yapılacaksa Eurovision.

Yarışmayı neden bu kadar istiyorum sanıyorsunuz?

O iş bende... :cool:

Geri
Üst Alt